całkiem dobre (1) pizza bardzo smaczna. dużo dodatków naprawdę jest dobre jedzenie. kate niedobra pizza (1) pizze z ograniczona iloscia skladnikow, polane nieapetycznie wygladajacym... kt Zbyszek - opinia (1) Bardzo przyjemny mały "lokalik" ,właściciel szalenie sympatyczny,jedzenie... Zbyszek
Polecam :) (1) Pizza naprawdę bardzo dobra, w dodatku tania (od 9 do 14 zł). Szybcy i mili... Recepcjonistka cos nie tak :/ (1) kilka dni temu wróciłem z wakacji , zamówiliśmy to co zawsze , ale tym... wojo smacznie i szybko (1) zamówiona pizza dotarła w kwadrans - gorąca, pachnąca, smaczniutka. Polecam warnenka Trzeba coś tam zmienić (1) Jestem bywalcem tego lokalu prawie od jego powstania pizze oraz obiady były... niezadowolony Lubie ten lokal :) (1) Jem tu nie od dziś i jakoś obsługi oraz jedzonka się nie zmienia, zawsze na... młody Zależy kiedy (1) Polecam to miejsce po sezonie. W trakcie jego trwania ciężko złożyć... Gdańszczanka Beznadzieja (1) Na początku wszystko było ok, ale jak zmienili ulotki, powiększyły się ceny... KoleS393 obrzydliwe i wstrętne (1) ... nie było tak jak w karcie, a pizza wyglądała jak odgrzewana, ceny... riki DNO ! (1) obsluga niemila ! dostalem niekompletna pizze ! a i niektore talerze nie... Pablo co innego zamawiasz co innego przysylaja (1) zamowilem pizze do domu. w jej skladnikach mialo byc wiele , otrzymalem... ZDEGUSTOWANY Super (1) Jedzenie dobre wystroj sympatyczny, mozna nawet zamowic kareoke wieczor.... magda kupiec dno (1) na zamówioną do firmy w Oliwie pizzę czekaliśmy prawie 2 godziny, kierowca... nabrana firma Marcin - opinia (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń co do jedzenia podawanego w tym lokalu - zawsze... Marcin Rewelacja (1) Bardzo dobre jedzonko i bardzo sympatyczna obsługa. Mimo dużego ruchu nigdy... Cichy PIzzeria Trendy -okropność (1) Pizzerię Trendy znalazłam na jakims Forum ...ludzie byli zachwycen,i więc... bet klient (1) bardzo przytulna pizzeria, miła atmosfera, dowóz na telefon zawsze na czas,... stała klientka rewelacja (1) Gorąco polecam wszystkim którzy mają wilczy apetyt.poszedłem do lokalu z... witek