Szybciej!!!!!! (1) Do jakości i walorów smakowych nie mam zastrzeżeń ale czas oczekiwania na... kamila smacznie i miło (1) jedzenie smaczne , ceny niewysokie, szkoda ze nieczynne w nocy. jolka :)))) (1) pyszne jedzonko :))))))))) zamulka
Super (1) Najlepsza pizza 13 mafioso minus czosnek plus pieczarki :D żarłok super ser i sos pomidorowy pod spodem!!!! (1) super ser i sos pomidorowy pod spodem!!!! polecam adam Super lokal!!!! (1) Polecam wszystkim Zapiecka!!!jedzenie jest naprawde smaczne,porcje sa duze i... Wojt xxx (1) bedzie jeszcze lepsze jedzenie i smaczniejsze wiecej promocji . matrix MaXim (1) nigdy w życiu nie widziałysmy ienkiego ciasta do pizzy z zakalcem; ani sosu... lubiący dobrze zjeść najlepsze ciasto w trójmieście (1) lopez pycha (1) czesto zamawiam, bo mam niedaleko, najlepsza pizza w mieście super ciasto,... kara Nie polecam (1) Czas dostawy 45min, ale pizza nie dobra NIE POLECAM Darek Pizza rewelacja!!!! (1) Takiej pysznej pizzy jeszcze w Trojmiescie nie jadlem, ciasto jest wyjatkowo... Ignas słabo (1) Na pizze "około godziny" czekałam dwie godziny i 10 minut. W ramach... ania AlF morena. - opinia (1) jeszcze nigdy nie byłem w lokalu, zawsze zamawiam telefonicznie.Jedzonko... AlF morena. Mają chyba problemy z surówkami, o dziwo jest sezon???. (1) Zauważyłem, że coś nie gra z surówkami. Wolę świeże warzywa a chyba tego im... Miksturołaj Dobre jedzienie (1) Jestem stałym klientem,zamawiam tu od powstania pizzerii ,zawsze... no name Bardzo smacznie! (1) Pizza naprawde bardzo dobra, duza ilosc skladnikow! Widac,ze wszytsko... Madzia Ogólnie OK (1) Ogólnie wszystko jest w porządku. Dania dobre w przystępnej cenie ale... Adam DIabelsko GUSTOwna (diGusto) (1) Najlepszą pizze jaką jadłem serwują właśnie tutaj. Każda pizza jest... GalatH beznadziejna obsługa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) wczoraj byłam po pizze w pizzerii TINO na legionów, wraz z moim chłopakiem.... Monia84