Najlepsza pizza w mieście (1) Zawsze samemu dobieram skladniki i polecam pizze z podwojnym serem. Jadalem w... tomekst Fenomen + polecam znajomym (1) Zawsze jak jeżdzę po polsce i widzę " Da grasso " tam podożam na obiad.... Arni polecam (1) Pizza smaczna. lecz czasem za chrupkie ciasto. Ogolnie bardzo smaczna;] klientka
pizza (1) jak do tej pory jadłem u nich tylko pizze. pizza jest powtarzalna, smak,... kaden wporzo (1) Smaczna pizza w normalnej cenie. W lokalu bez szaleństw.Czysto,schludnie... miki bardo smaczne jedzenie (1) Jadam w tej pizzeri regularnie i nigdy sie nie zawiodłem, naprawde polecam klijent Rewelacja :) (1) Gratulacje dla szybkiego rozwoju i niezapominaniu o jakosci oferowanych dan i... R Najlepsza pizza! (1) Najsmaczniejsza pizza w Trójmieście oraz przemiła obsługa! Sróbowałam i teraz... gyraf czas oczekiwania (1) mielismy z chlopakami zlot meski przy piwku i oczywicie glod nas... Jurgen Serwują jedną z lepszych pizzy w Gdańsku (1) Pizza jest bardzo dobra, chrupiąca, gorąca, dodatków nie żałują. krzysiek pyszności (1) Przystępne ceny,a jedzenie jest przepyszne.Uwielbiam kebab i makaron:kurczak... Kasia pogorszenie (1) często zamawiałam jedzenie z Parmy, niestety ostatnia dostawa była nie... Basia Super MEGA Pizza (1) Polecam pizzę MEGA oraz zestawy obiadowe,które są naprawdę smaczne i przede... Mariusz Osobiście polecam (1) ===P===O===L===E===C===A===M=== PIZZE polecam pyszna pizza (1) i bardzo miła obsługa. co prawda nie byłam tam nigdy osobiście, ale jako... Pestka warto spróbować (1) warto spróbować, domowe obiady, smaczna pizza, za dobrą cenę m MOJA OPINIA (1) Pizza...moze byc, tylko zawsze mi sie wydaje ze ona jakas slodka jest. Duza... madzia ŁAŁ..... (1) Nie przepadam ogólnie za pizzą , ale w tym lokalu smakowała mi wyśmienicie... Gabi Polecam!!!!!!! (1) Pizzeria na najwyższym poziomie!Dania wyśmienite zawsze pieknie podane... Agnieszka Zdrojewska rewela (1) czekalem w domu ok 30 min. pizza goraca prosto z pieca szybik kierowca placki... kostekgda