Pizzeria godna polecenia (1) Szybka dostawa, miła obsługa, jakość jedzenia godna ceny. Jedynym minusem... EffeN Dobra pizza (1) na pewno zjem jeszcze nie jeden raz i polecę moim znajomym. xyz :) (1) no niestety ostatnio tam bylam i nawet mnie nie wpuscili bo szef powiedzial... M. W.
Dlaczego znowu frytki??? (1) Jezeli chodzi o jedzenie z pesto to nie mam specjalnych zastrzezen. Jedyny... guti Zdecydowanie ODRADAM. (2) Obsługa dopuściła się oszustwa. Na stronie internetowej informują, że pizza w... mati No wszystko (1) ładnie pięknie ale niestety na zamówienie telefonicznie czekałam 1,30... Ertrael wuzet - opinia (1) wszyscy macie racje,ale nie każdemu musi się podobać!!! jeżeli macie ochotę... wuzet kairin - opinia (1) mniam. kairin :))) (1) Rogata na ulicy Krzywoustego pamietam jeszcze z dawnych lat :) swietna... Marta DISgusto (2) To jest skandal że znalazłem włosa w pizzy,a dokładnie w cieście, które na... Mr. B To jakaś pomyłka! (1) wybrałem się do napoli ze znajomymi gdyż słyszałem że jest to calkiem fajne... Michał J. Mi się podoba... (1) Lokal naprawdę nie jest zły. Obsługa jest miła wiadomo każdemu czasem... Adam szkoda pisac (1) byłem głodny anker serwuje zazwyczaj szybko w mojej okolicy ale jak zamawiam... normalny klijent Brawo kucharz !!! (1) Tak pycha pizzy dawno nie jadlem, gratulacje. Smacznie ,dużo, szybko i... Tadeusz Zdecydowanie polecam! (1) Odwiedziliśmy ROMĘ z moim synem, tak dobrej pizzy dawno nie jedliśmy.Bardzo... konsumentka Jedzonko smaczne i w przystępnych cenach. (1) Jedzonko smaczne i w przystępnych cenach. Hana rewelka (1) Obsługę klienta ocenić mogę na 6 jeśli jest to Pani Ela lub inna która tam... ananas Stołówka (1) Na pierwszy rzut oka sympatycznie. Personel i wystrój bez zastrzeżeń. Lecz... Nika D.S.Z.D.S. - Dobra Szama Za Dobre Siano :) (1) ...sałatki, spaghetti, pizze - no wszystko :) Adam dla cierpliwych (1) Właśnie poszłam dziś pierwszy raz- ostatni , obsługa kiepska, a jakość pizzy... ak