Najlepsza :-D (1) Najlepsze jedzenie i ceny.Gorąco polecam. aguniasek Dbałość o klientów?? (1) 1 czerwiec. Wydzwaniam kilkanaście razy. Raz zajęte, raz nikt nie odbiera i... Krzysiek Polecam;) (1) Pyszna pizza, mila obsluga, niskie ceny, czego wiecej chciec do szczescia..... vik
Rewelacyjna pizza (1) Jedzenie rewelacyjne, pizza - jedna z najlepszych jakie jadłem! DSD Przytulnie (1) Obsługa Bardzo miła i sympatyczna. Jedzenie super, wszystko fajnie... trzeba... Maciek na początku inna pizza, a potem brak składników (1) witam. nie polecam tej pizzeri. na początku zamówiłam pizzę nr 20, a dostałam... Asia Olcia - opinia (1) suuper smaczne i nie drogie ; ) Olcia SUPER!!! (1) pizza rewelacyjna, smaczna i tania.(42 cm ~ 20zł) Obsługa bardzo dobra,... echoes L@ndryna - opinia (1) Moim zdaniem najlepsza pizzeria w Gdyni :) Miła obsługa, komunikatywna i... L@ndryna rafai - opinia (1) polecam rafai :) (1) Dla mnie świetna pizzeria :) jedzenie smaczne, obsługa miła, klimat w lokalu... dziobak JEST REWELACJA !!!! (1) JEST CUUUUUUUUUUUUUDNIE I WSZYSTKO BARDZO MI SIE PODOBAŁO I W SRODKU I... ZADOWOLONY KLIENT ;) (1) Paranoja- czytajac negatywnE opinie Klientów nie zadowolonych nie wierze w to... Paulina NAJLEPSZA PIZZA W TRÓJMIEŚCIE (1) polecam Gośka Super !!! (1) Miła obsługa, przyjemna atmosfera, duży wybór menu, gorąco polecam !!! bart SUPER (2) Przepyszna pizza!Z radoscią wystawiam najlepszą ocenę. Proponuje jeszcze... kkk SMACZNIE I UCZCIWIE DO SYTA (1) BARDZO DOBRA PIZZA, BRAKUJE TAKIEJ W CENTRUM. 3 MAJĄ POZIOM. POLECAM KLIENT Odradzam! (1) Pizza na telefon - nie dość, że czekałem dłużej niż obiecywano, to pizza byla... Pablo pierwszego dnia bylo spoko... (1) Pierwszego dnia bylo SUPER ! -pelno dodatkow i pizza pyszna ! ale pozniej to... Klient z Dąbrowy zdecydowanie polecam (1) zdecydowanie polecam kaka