POTRZEBNY SANEPID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) W minioną sobtę w tym lokalu na dzrwiach do toalety naklejono kartkę iż... Klienci z 6.12.2008 świetnie (1) Zgadzam się z opiniami że obsługa nie jest idealna i wystrój też nie należy... olini polecam (1) Pizza bardzo smaczna, nigdy nie żałują dodatków, stale smakuje tak samo... Aletheia
Perełka Trójmiasta (1) Miła atmosfera, przyjemne wnętrze,kominek. Obsługa bez zastrzeżeń, szybko... Aletheia Pyszna Pizza!!!! (1) Polecam serdecznie Pizze w tym lokalu jest po prostu wyśmienita!!! Dania... Klient Kpina i żenada (1) Zamówiłem dziś pizze z salami. To co zobaczyłem na talerzu wprawiło mnie w... Laverga Korki i nie treminowy dowoz.. (1) oststnio zamawialam obiad i byl pycha ale troche dlugo czekalam na niego no... madza :) (1) spoko klimat,wspaniała obsługa :) Godne polecenia (1) Pizzeria godna polecenia, pizza dobra, inne dania również. Na słowo krytyki... Jurek Bardzo dobrze (1) Pizza smaczna , dodatki smaczne. Dania obiadowe równiez bardzo dobre. Nie... zzz syfff (1) syffff!!!! przedchwilą przywizli mi pizze!!! w srodku maskara jakis scinki... frosz Polecam (1) Smacznie i niedrogo. Polecam zwłaszcza pierś ze szpinakiem. Czasami... Mirgit Poporstu najlepsza pizza! (1) wszystko świerzutkie i smaczne. Tytan Super pizzeria (1) Naprawde smacznie ;] Mila obsluga i szybka dostawa nie ma lepszej pizzeri ;] czarek Nie polecam - mam powód! (1) Jeszcze nie tak dawno chwaliłam Leone... ale ostatnio.. Przymknęłam oko, że... Była Stała klientka Ania60 (1) Polecam zwłaszcza pizzę "Tornado" - rewelacja! Mówią, że czas oczekiwania... Anna Chmiel sila mnie do jedzenia tam nie zmusza (1) jedzenie jest zjadliwe tylko w dzien dostawy produktów lecz nastepne pare dni... ZYD Do tych zniesmaczonych... (1) Widać kochani zniesmaczeni i Ci, którzy dostali coś innego albo Ci, którym... 3mia100 wszędzie brud (1) Dawno nie byłam w tym lokalu więc to, co zauważyłam po dłuższej nieobecności... Ania Godzinna dostawa w 2 godziny.. (1) Wczoraj zamówiłam 2 duże pizze ze Śląskiej. Pani powiedziała, że będą "do... Jak zwykle zawiedziona usługami