+++++++++++ (1) Co do wypowiedzi panow na dole to troche mi to zalatuje konkurencja a co za... :) TRAGIKOMEDIA (1) 1. sytuacja sprzed dwóch miesięcy- zamówiliśmy dwie średnie pizze.... cd DOBRE !! (1) Jak najbardziej dobra szama :) jestesmy tylko ludzmi !! zawsze moze sie... Je
Beata - opinia (1) Bardzo miła obsługa,wystruj kameralny,jedzenie jest bardzo pyszne,ceny... Beata Fatalna obsługa (1) Pizzeria Leone na ul. Małomiejskiej najgorsza obsługa jaka znam. Gdy... zefir cd totalna porazka (1) konczac opinie o tejze feralnej wizycie w pizzeri,zaznacze iz obok nas... Misiek CD totalna porazka (1) po czym odnioslem cukiernice gdyz wywarla na mnie wrazenie jedynej w calym... Misiek polecam! (1) Co do obsługi- zero jkaichkolwiek uwag. Uważam że kelnerki są całkiem w... Jno Totalna porażka (1) wszedłem wraz z żoną do pizzerii wracając z Jelitkowa aby się nieco ogrzać i... Misiek Super żarcie! (1) Świetna pizza, dawno tak dobrej nie jadłem. Danie obiadowe też bardzo dobre i... Bynio nie polecam (1) Kiedyś z chęcią zamawiałem pizze z Sonaty, mimo nieprzyjaznego tonu i obycia... Marcin Sylwester (1) Impreza sylwestrowa była tragiczna!Jedzenie paskudne,orkiestra... Ewa Gratuluje włascicielom pomyslu na ciekawy lokal!!! (1) Gratuluje pomyslu na lokal, bardzo ciekawy wystroj mila obsluga i bardzo... Marek Polecam (1) Najlepsza pizza w trojmiesicie a zapiekanki popropstu baja :):) :) mniam :) Baaaaaaaardzo fajna pizzernia (1) Pizzernia ekstra,cena adekwatna do rozmiaru i ilości składników pizzy.Obsługa... leon REWELACJA !!!!! (1) Tak dobrego żarełka jeszcze nie jadłem. Przede wszystkim duża ilość surówek,... Skoczek Nie informuja o promocjach! (1) Jedzenie ok. Poszliśmy w 4 wszystkim smakowało tylko ciekawe dlaczego nikt... Michał ?? (1) Ludzie, zacznijcie przynosic własne sztucce. Noże są tak tępe, że nic się nie... Ja Hmmm^^ (1) Pizza droga jak na pizzerie na Dąbrowie, ale bardzo dobra i jest pyszny sos... Pizzomaniaczka Polecam (1) Lepszej Pizzeri w Sopocie nie ma a zwłaszcza z dostawą. Pozytyw Handlowiec