Beznadzieja (1) To wszystko co tu napisali to prawda!!Zamówiłem pizze 2 godziny temu, miała... gruby Najlepsza wloska knajpka w Trojmiescie!!!!!!!! (1) PRZEPYSZNE jedzenie,mila obsluga, umiarkowane ceny, ciepla, rodzinna... bolo Prawdziwie pyszna pizza!!! (1) Miła obsługa, przystępne ceny i co najważniejsze pyszna pizza, która... Agnieszka
klientka - opinia (2) Zamówiłam pizzę z dowozem i niestety bardzo się zawiodłam. Pizza prawie w... klientka Nigdzie nie mają tak dobrej pizzy :-) (1) Regularnie jem pizzę z Nefri i zawsze jest super!! Nigdzie nie znalazłam... grazyna P-O-R-A-Z-K-A (1) Z calym szcunkiem dla wlascicieli w/w pizzeri... drodzy Panstwo... pierwze... OSTATNI RAZ BYWALEC KROKODYLA DUZA PIZZA... cos nie za duza... (1) qpilismy duza pizze z "najwieksza iloscia skladnikow" nieukrywam ze pizza... Chris_3miasto Bardzo smaczne papu :) (2) Trzeba tego samemu spróbować. POLECAM. Jedzenie z*******E !!! Rafał Dobra pizza (1) witam Pizza bardzo smaczna ceny niskie ale niestety zdarzają się wpadki.... agnieszka Aaaaa feeee (1) No cóż, zaskoczyłem się niemile. Podejście do klienta przy zamówieniu,... Maciej Coś się zmieniło (1) Często bywałam w tym lokalu i zwykle z wielką przyjemnością, ale ostatnia... Cleo Kiedu zobaczylam obiad... (1) ...to sie załamałam! Ceny może nie są tam wygórowane ale jak za podawane... Natalia tak sobie (1) Mnie niezachwyca ten lokal ani jedzenie są PRZECIĘTNE a jeżeli koledze... grosz super:) (1) Jedzenie pyszne i bardzo miła obsługa:)przyjemny kameralny klimat:)naprawdę... dorotka Bardzo miła pizzeria (1) Bardzo miła pizzeria Paulus niestety nie polecam (1) Kebab do falowca obok dojechał po godzinie i 15 minutach. Po godzinnym... Martyna W dostawie... (1) Jeśli chcesz poczekać na dostawę pizzy ponad 2 godziny oczywiście nie... Daro klient - opinia (1) PYCHA klient Odradzam~!!! (1) Po raz kolejny postanowiliśmy dać szansę Królewskiej na wykazanie się i... Gosia odradzam! (1) Czasami zaglądam do fenixa, ale tylko dlatego, że mam tam najbliżej! Jedzenie... zdegustowana