rewelka (1) szczególnie polecam pizzę nr 16 na cienkim cieście!! romanobrodi Zamowienia do 24, a... (1) a o 23 jakis chlopaczek mowi ze nie dowioza, poniewaz zamowienia sa do 23.... Julia Świetny lokal ! (1) jedzenie nie jest zbyt tanie ale warte swej ceny, na prawde smacznie i syto... lama
Polecam wszystkim, gorące i pod same drzwi (1) Zamówiłem sobie w piątek po południu jedzenie dla całej rodziny, chociaż z... Krzysiek W klemi - opinia (1) Niestety juz dawno sie na takiego kapcia nie natknalem jak tam mowia na to... klemi super (1) zarowno pizze, jak i dania obiadowe pyszne...czas dowozu OK...jak nie chce mi... Jurgen Jedzonko super, obsługa do bani! (1) Jedzonko jak najbardziej polecam wszystkim, jest rewelacyjne- zarówno... Natalia 2009 Gorąco polecam.! (1) W nowy rok na spacerze po Świętojańskiej wstąpiłem do Invito. Zamówiłem... Rafał S. Super Pizza (1) Super obsluga szybko na miejscu łatwo dostepny na internecie numer nie... Marcin Jedzonko jest super!!! (1) Nie wiem czemu wszyscy tak narzekają.Jedzenie w tino jest dobre fakt to nie... takatam cristo - opinia (1) Dobrze, że jest pizzeria w tym miejscu, obsługa bardzo miła wystrój ..... cristo Sedrecznie polecam (1) Miłe barmanki a jedzenie również przepyszne. Duże i syte jedzenie. heniio SUPER! TORRO THE BEST! (1) kocham ta pizzerie, to mój 2gi dom! pozdrowienia dla milej barmanki i... Dafcio Jaś - opinia (1) -bardzo solidna obsługa -zawsze na czas -jedzenie bardzo smaczne -ceny... Jaś Maxx Pizza (1) Początkowo byłam bardzo zadowolona z tej pizzerni i nie mogłam mieć... 33 Obiady (1) Wczoraj zamówiliśmy z mężem na Porębskiego dwa obiady, porcje wielkie,... Zadowolona jedzonko rewelacja! (1) Zamawiam z tej pizzerii jedzonko już od dawna. Pizza zawsze była smaczna,... xp Opinia klienta z ul. Kujawskiej (1) W tej pizzerii zamawiam tylko na telefon bo mam dosyć daleko, ale warto... Omnis gastronomiczne zero!!! (1) logo i sam lokal super, chociaż ze względu na brak klientów drugie piętro... n jeden szef a filie na różnym poziomie (1) często zamawiałem pizze w pizzerii Parma, na ulicy łozy 3 zawsze była dobra i... Karol