Super!!! (1) Kocham ta pozzerie to moja ulubiona!! Jadam w niej bardzo często!! Obsługa... Monika tragedia (1) Jak zawsze, czekam na pizze już drugą godzinę i dalej nic, po telefonie do... Ania Pychaaaa (1) Witam a więc tak na początek zamawiałem dwa razy pizze dziś rano pizza była... Klient
Porażka... (1) W ostatni weekend pojawiłam się w Da Grasso na Chełmie ponieważ znam wyroby... Niezadowolona Kebab (1) Przed chwila wlasnie skonczylem jesc i musze powiedziec ze rewelka lepszego w... Glejs polecam!!!! (1) W porównaniu z inną pizzerią (nazwy nie wymienię) pizza jak i czas jej... głodzilla;-) Pychaaaaaaa (1) Super pizza, duży wybór składników i świetne sosy...do tego pizza jest... Cleo dobra (1) Jest naj i basta! Ja12223 Kitek - opinia (1) pyszna pizza szczególnie boloneze:)obiady spore i dobry pomysł z krokiecikami Kitek Zmieniam zdanie :) (1) Zmienilem zdanie - na miejscu pizze sa jakies inne :( -lekko surowe i mokre... Klient z Dąbrowy po prostu super pizzernia (1) polecam Wszystkim lokal z super klimatem , pizza - smaczna, duża zuzanna ODRADZAM ! ! ! JEDZENIE STARE OBSŁUGA BEZCZELNA (1) kilka razy zamawiałem w tej pizzeri, o sałatkach pisac nie bede bo widze ze... maciek beznadzieja (1) nie polecam zamawiania czegokolwiek z tej "pizzerii", na dostarczenie... marta CO ZA OBSŁUGA !!!!! (1) Za każdym razem kiedy zamawiam jedzenie i słysze przez telefon głos tej Pani... NIEZADOWOLONA TANIEJ I SMACZNIEJ GDZIEŚ INDZIEJ (1) I CZYM WY SIĘ TAK ZACHWYCACIE ?! SĄ INNE PIZZERIE W OKOLICY W KTÓRYCH MOŻNA... EDI ............ (1) ............ ............ Tak Trzymać !!!!!!!! :)))))))))) (1) Super fajna pizzeria !!! Proponowane pizze są najlepsze w Pruszczu. Są... ja Najlepsza :-D (1) Najlepsze jedzenie i ceny.Gorąco polecam. aguniasek Dbałość o klientów?? (1) 1 czerwiec. Wydzwaniam kilkanaście razy. Raz zajęte, raz nikt nie odbiera i... Krzysiek Polecam;) (1) Pyszna pizza, mila obsluga, niskie ceny, czego wiecej chciec do szczescia..... vik