Miśka - opinia (1) Zamówiłam dziś kebaba i cheesburgera,miałam czekać do godziny,oczywiście... Miśka Bardzo dobre jedzenie, kiepska obsługa (1) Kolejna ocena, ale tym razem jedzenia na miejscu w restauracji. Po dosyć... lord wejder Całkiem dobra pizza w Sopocie (1) Zamawiałem pizzę w Stefano kilka razy. Ceny bardzo przystępne, pizza bardzo... lord wejder
Kiepsko (1) Wczoraj byłam na obiedzie zamówiłam lassagne i placek po cygańsku. Niestety... gizmo tragedia!!!! (1) najgorsza obsługa z jaką spotkałam się gdziekolwiek i kiedykolwiek!! ludzie... gosia pozytywnie (1) moim zdaniem jest to najlepszy lokal telepizzy w 3mieście obsługa... gosia jest ok! (1) Jadam często w Nefri i nie tylko pizzę. Nie spotkałem się z sytuacją opisaną... czapi Zdecydowanie odradzam !!! (1) W sobote zamowiliśmy jedzenie na telefon (3 zestawy gyrosa) to co... kala79 Polecam (2) Polecam wszystkim smakoszom. Pizza jest świetna. Ciasto rewelacyjne, a kebab... Monika masakra (1) jedzenie stare.obsluga mila ale strasznie sobie tam nie radza-mozliwa zbyt... gda super (1) nie zgadzam sie! anker to wspaniała restauracja. szybka obsługa i bardzo nie... m. super (1) super pizza od wielu lat.... Anula bardzo dobre pizze (1) jeszcze nie znalazlam pizzerii ktora by dorownala tej polecam pizze smietanowa wielbiciel pizzy brak kompetencji (1) przy zamowieniu pizzy wiejskiej dostalem diavolo Sebbe Zamówienie na tel. (1) Najlepsze w całej pizzerii jest Pani Kasia, która swoim miłym i przyjaznym... Szczęście Polecam (2) Nie ma nigdzie w Trójmieście tak dobrej pizzy. Ciasto jest przepyszne, nie... Esmeralda16 23 września około 15 godziny - ZAKLUCZONE NA WSZYSTKIE SPUSTY (2) Jaja sobie robią, środek dnia a tam wszystko zamknięte, kłódki wiszą.... Piotr pogorszylo sie! (1) dramat, nie jadlem tam prawie dwa lata, teraz wzialem pizze na zamowienie i... adam22 Mniam (1) Polecam i tyle. Wszystko jest tu bardzo smaczne. Mi najbardziej smakuje... Joanna Rewelacja (1) Pizzeria Capriciossa to najlepsza knajpka w 3city. Pizza jest super. Ciasto... Kamila