Rewelka! (1) Zawsze jestem zadowolony z ich jedzenia Jędrzej Super Nova... :) (1) Polecam wszystkim tą nowo otwartą pizzerię... Pizza wyśmienita... Super... Kruszon EXTRAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! (1) Naprawdę polecam wszystkim tę pizzerię!!! Bardzooooo ładna barmanka :) I... Janek
Przeprosiny od Da Grasso (1) Po napisaniu mojej negatywnej opinii, szef pizzeri ze Śląskiej przeprosił... Zadowolona klientka Pierwsza klasa!!! (1) Di strada to bez wątpienia najlepsza włoska knajpa w Trójmieście.Mają tam... stały bywalec neptun - opinia (1) Pani u której składałem zamówienie z lekka zawinięta,po raz 4 z kolei... neptun masakra (1) pizze moze i dobre ale zeby czekać na dostawe do domu nie raz po 2 godziny... amfa ymmm.... (1) bardzo dobre pizze przedewszystkim polecam Diabolo pycha...obsługa takze... Amfa Dobra pizza (1) Mają bardzo smaczną Pizze, a także dobrą promocje szalone godziny, zamawiam... bartek L ZDECYDOWANIE NA TAK (1) Jestem stałą klientką tego lokalu i jeszcze nie zdarzyło mi się żeby... Zuza Polecam!! (1) Jedzenie jak marzenie!! :)) ira tati - opinia (1) POLECAM WSZYSTKIM!!! Najlepsze jedzenie w Trójmieście ... i nie tylko oraz... tati GORĄCO POLECAM! (1) Zawsze tam jadam odkąd pamiętam. Bardzo dogodna lokalizacja. Pizza najlepsza... Madziuulek pychota (1) pizza poprostu wysmienita bylam tam 1 raz z chlopakiem sama pracuje w pizzeri... kucharka :) Kebab = ścierka (1) Najgorszy kebab jaki w życiu jadłem! "Mięso" (o ile to można nazwać mięsem)... Kebabofan Warta polecenia! (1) Zamówiłam dzis pizze. Poczatkowo chciałam zamówic gdzie indziej ale nie mam... ewka Rewelacja!! (1) Bardzo często korzystam z usług tej Pizzeri. Lokalizacji bardzo dogodna, miłe... stały klient POLECAM!! (1) Zamówiłem niedawno na domówkę kilka pizz:) jedzenie dotarło bardzo szybko,... Paweł S helcia - opinia (1) NAJGORSZA PIZZA JAKĄ JADŁAM!!! ciasto nie dopieczone,składników nie było... helcia Coraz gorzej (1) Kiedyś bardzo często chodzilismy tu z rodziną za pizzę. Niestety standard... Joanna