całkiem w git (1) pizza dobra,wystroj rewelka,daje 5+ :) ezi Kiedyś było inaczej... :( (1) U Skrzypka - Morena. Kiedyś pizza tam była naprawdę dobra, ciasto ok,... Piotr Negatywna! (1) Wkurzylam sie bo dzwoniac dzis do pizzeri u skrzypka na pustkach cis zostalam... mala
Przyzwoity poziom (1) Jak na razie oceniam tylko pizzę. Dużo dodatków, można się najeść. Trochę... magg.y NIE POLECAM! (1) Pizza jest niezgodna z zamówieniem, dostarczona została pizza odpowiadająca... M. Niedobreeee... (1) Pizza po prostu niesmaczna. Ciasto bez smaku- zero przypraw. Nie czuć żadnego... Ola Polecam (1) pizza może nie jak we Włochesz, mi jednak smakuje. Moim zdaniem najlepsza... hellou pizza pychotka :) (1) Zamawiam często na telefon pizze, na ogół jest to Soprano ( niebo w gębie ) ,... ana posiłki na wynos -tragedia (1) KILKAKROTNIE KORZYSTAŁEM Z USŁUG TEJ FIRMY I Z PRZYKROSCIA INFORMUJE ,IZ... Artur jak placisz tak jesz (1) zamówienie bezproblemowe cena swietna - najnizsza w 3miescie z pizza z... tom Polecam (1) Ja jestem zadowolona. Pizze są swietne w smaku. Mięciutkie ciasto. Lokal na... qwerty zimna pizza, dostawa w 2 godzihy zamiast 40 minut (1) tak jak w nagłówku, sytuacja zdarzała się wielokrotnie, więc zrezygnowałam z... zaspa a jadłeś lasagne? (1) oki, pizza w porządku, kiedyś było gorzej,od dłuższego czasu nie można... zaspa Przesada !!!!7 zł za dowóz!! (1) Zamawiałam pizze z dowozem,7 zł za dowóz z chełmu na szadółki to lekka... ada Najlepsze pizze na morenie !!! (1) Pyszne ,chrupiące i gorące .Polecam zulu rewelacja (1) bardzo często zamawiam tam pizze ceny są niskie a pizza wyśmienita dają... natalia pizza... (1) dowoz nawet szybki na terenie sopotu.. no ALE .. spodziewałam sie czego... A. :( (1) Zamówienia giną.Jeśli jesteście naprawde głodni szukajcie czegoś innego bo... GŁODNY Beznadzieja (1) To wszystko co tu napisali to prawda!!Zamówiłem pizze 2 godziny temu, miała... gruby Najlepsza wloska knajpka w Trojmiescie!!!!!!!! (1) PRZEPYSZNE jedzenie,mila obsluga, umiarkowane ceny, ciepla, rodzinna... bolo