:-) (1) Chodzę tam od wielu lat. Pamiętam tę żółtą lemoniadę z automatu i wysokie... AGA z Moreny nieuczciwa obsługa (1) Przy zamówieniu przeze mnie ryby kelnerka nie była na tyle uczciwa, by... m zdecydowanie nie polecam (1) zamówiłem rybę w zestawie na wynos, nikt nie był łaskaw powiadomić mnie, że... krsy
Co za szmira! (1) Obsługa traktuje klienta jak śmiecia. Zamówiłam zestaw obiadowy i lasagne na... Aleksandra Jankowska Zaskoczyłem się ;] (1) Coś się zmieniło teraz w grubym benku jadałem tam dosyć czesto ale ostatnimi... Matti pizza jak "siano" (1) wczoraj odwiedziłem to miejsce pierwszy i ostatni raz.cały dzień nic nie... aziz :) (1) bardzo miło:) pyszna pizza obsługa też niczego sobie ;) miła pani,miły głos... klient PYCHOTKA (1) DŁUGO SZUKAŁAM TAKIEJ PIZZY W GDAŃSKU GDYŻ NA PIZZE JEZDZILAM TYLKO DO GDYNI... MYSZKA Kamil (1) zamawiałem jedzienie z tamtad i musze powiedziec ze jest bardzo dore i bardzo... Kamil polecam (1) naprawde polecem jestesmy tam z mezem i siostra dosyc czesto..i zawsze... maria Marynarzyk - opinia (1) Pizze były dobre do tej pory , teraz podniesli cenę o 2 pln na kazda i... Marynarzyk przestrzegam! (1) Przestrzegam przed zjedzeniem lasagne u skrzypka, coś okropnego, bardzo słona... anka POLECAM :))) (1) Biorąc pod uwagę nie ilośc, a jakośc, chyba najlepsze jedzenie w Sopocie!!... Sopocianka Uwaga! Zamówienie inne a rachnek inny !! Nie polecam !! (1) Zamówiłem u nich 6 x pizze i 9 piw. Nie dość , że po przywiezieniu jedzenia... Marcin Korzystna zmiana!!! (1) Po długiej przerwie skorzystałam ponownie z uslug Tino. Kiedy weszlam do... Anka lothar - opinia (1) Największy szajs, jeśli chodzi o Żabiankę. Speluna i tyle, podejście do... lothar Polecam Ten lokal! (1) Bardzo sympatyczna, nowa pizzernia. Bardzo dobra - smaczna pizza, szybko... Mario To nie to co 3 lata temu (1) 3 lata temu zamówiłem pierwszą pizzę "U Skrzypka" dostawa na czas, składniki... Silver Wyśmienite i wspaniałe!!!!! (1) Chciałem się podzielić swoją opinią z innymi- pizza jest świetna i pyszna :)... Smietanx Bardzo mała pizza (1) Zamówiłem dziś pizze z tego lokalu, pizza smaczna, szybko dostarczona... laverga