Świetna pizza nigdzie w Pruszczu nie ma lepszej (1) Świetna pizza nigdzie w Pruszczu nie ma lepszej Śliwa żenada (1) Kelnerki odsługują chyba wyrok w Fenixie, obsługa jest żenująca udają,że nie... zdegustowna Knajpka niczego sobie... (1) Bardzo dobre jedzeni miła obsłówga, wystrój... zależy od gustu :P Kopytko
super pizzeria (1) Jedzenie bardzo smaczne, pizza wyśmienita, dania obiadowe ogromne i smaczne.... smakosz gdanszczanin (1) rewelacja bardzo lubie jesc w tym lokalu ,do domu nie zamawiam bo nie lubie... misio ja (1) zapraszam bo naprawde WARTO Buzka marta Miła obsługa i ludzkie zasady! (1) Zamawiam na dowóz od paru miesięcy, czasem jem na miejscu. Pizza muszę... Ali Gorąca pizza! (1) Pierwszy raz zamówiliśmy w Stefano. I było warto. Pizza przyjechała gorąca i... Monika Do marco (1) Widać, że ślinisz się na widok atrakcyjnej kobiety co oznacza, że jesteś... Thomas Smaczna pizza, ale obsługa .... (1) Smak- jedna z lepszych w trójmieście Cena- bardzo przystępna Duży plus za... Snajp plusik - opinia (1) ha ha ha a to dobre na miejscu pizze surowe a na wynos dobre bo pewnie... plusik niunia - opinia (1) Pizza jest pycha :) nic dodać nic ująć :) niunia żenada (1) Trzeba przyznac ze dawno nie jadlem czegos tak niedobrego. Zamowilem piers w... guti Polecam! (1) Polecam! Super obsługa! Na wejściu uśmiechnięty kelner pojawia sie od razu z... Gdynianka dobra pizza (1) bardzo szybki dowoz, jedzonko bardzo fajne ,polecam grzegorz pyszna pizza! (1) odwiedziłam niedawno tę pizzerie i muszę przyznać że pizze mają bardzo... Jolanta lool - opinia (1) pizza w tej pizzerii zawsze mi smakuje, jak dla mnie czasem sypia za duzo... lool Tak .... poprostu zal .... (2) tam kazdy pisal ze dobra pizza jest wiec postanowilem sam przyjechac i... Zly klijet ... super pizza (1) odwiedzilismy ostatnio stefano i pizza bardzo nam smakowała. Szczegolnie ze... jerry przeciętnie (2) obsługa miła, ceny niskie, ale pizza bez rewelacji. Przypalone ciasto, nie... Pludra