nie najlepiej (1) Obsługa jest delikatnie mówiąc nie najlepsza. Co do jedzenia - dania... dzeus Obrzydliwe jedzenie (1) Wracalismy z wakacji i wstapiliśmy po 1300 km na obiad. Jedzenie było... Asia no comment (1) powiem szczerze ze bardziej ochydnej pizzy nigdy nie jadlem, dojadlem do... Kamilek
Wspaniale (1) Genialne jedzenie naprawdę warte polecenia, pizza sosy czy kebab naprawdę... Ania Pizza SUPER !!! polecam (1) naprawde warto szef super i personel super jedzonko świeże klijent Rewelacja! (1) Wcześniej zamawiałam pizze w innych pizzeriach, ale jak się pojawiła Simba...... Struś Super! (1) Venezia ;} moja pizzeria, pizza przepyszna {amiga mniam mniam :]} Mieszkam... Zadowonony Klient ! Porazka (1) Co sie dzieje z tymi 3-miejskimi pizzeriami?szok...zamowilem Quattro Stagioni... Lendzion mniam:) (1) jedna z najlepszych pizz jakie jadłam, pyszne ciasto, ogrom dodatków- polecam... georgia Unikajcie "morenowskiego" skrzypka... (1) Co prawda jadlem U skrzypka na Morenie(ale oczywiscie strona internetowa nie... Lendzion dostawa... (1) Zamówiono: pizza z sosem pomidorowym + plastykowe sztućce Dostarczono: pizza... Dariusz Pyszne jedzonko! (1) Bardzo przyjemne miejsce, miła obsługa i bardzo pyszne świeże jedzonko! Polecam AG super (1) jedzenie jest pyszne! ewa Po prostu rewelacja! (1) Co tu dużo pisać? Podoba mi się bardzo, oby więcej takich pizzerii w... gość TRAGEDIA (1) Witam Chcialbym odradzic wszystkim wizyte w Neapoli.Myslalem ze czas spedzony... Mateusz Polecam (1) Szybko, smacznie, sprawnie, tanio i przyjemnie. czego chciec wiecej. Idealne... KoMic polecam (1) zamówiłam ostatnio pizze i danie obiadowe. Zamawiałam już kiedyś w tej... karolina Miśka - opinia (1) Zamówiłam dziś kebaba i cheesburgera,miałam czekać do godziny,oczywiście... Miśka Bardzo dobre jedzenie, kiepska obsługa (1) Kolejna ocena, ale tym razem jedzenia na miejscu w restauracji. Po dosyć... lord wejder Całkiem dobra pizza w Sopocie (1) Zamawiałem pizzę w Stefano kilka razy. Ceny bardzo przystępne, pizza bardzo... lord wejder