szkoda słów (1) czas oczekiwania 1 h - zbyt długi chociaz mieszkam na przeciwko!! ale pal... justka polecam (1) Witam kilkakrotnie już korzystałąm ze skrzypka, pizze mają bardzo dobra , ale... ania kulinarna załamka (1) W wakacje wybrałam się do krokodyla na Morenie na lasagne, ale to co dostałąm... zawiedziona 123
żałuję, że nie przeczytałam tych opinii wcześniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) W ostatni weekend niestety skorzystałam z usług tej jadłodajni, bo inaczej... zawiedziona Bubu - opinia (1) Polecamy serdecznie!!!!!Ciasto bardzo delikatne... Jestem pizzerem od dwóch... Bubu powinni tego zabronic :/ (1) Los chciał ze tym razem ja padlem ofiara Tino. Zamowilem sobie Burito z... Tomek stracili na jakości (1) na zamówioną pizze czekaliśmy godzinę i 45 min, pizza mimo iz wybrana duża... syro pogorszyło się (1) rzeczywiście w fenixie jedzenie sie pogorszyło...i to strasznie. naczynia i... domi nie polecam (1) kiedyś był miły kontakt.. dobre.. bardzo dobre jedzienie... ale ostatnio... maniek zdziwienie i rozczarowanie :( (1) Zamówiłam pizze na telefon .Skorzystałam z ulotki ,które rozrzucono na klatce... iza ooooo pycha (1) pizza jedna z lepszych jakie jadłam w trójmieście, dania duże i bardzo... Kasia Mniam:) POLECAM (2) Pizza z digusto zawsze jest wysmienita. Jezeli pizza to tylko u nich.... customer gooosia - opinia (1) pizza super smaczna super korzystne ceny jak najbardziej polecam :) gooosia goosia - opinia (1) świetna pizzeria naj pyszniejsza pizza na świecie bardzo miła obsługa i nie... goosia zimne pizze (1) strasznie dlugo tszeba czekac na dostawe nie polecam zamawiania pszez... marcinbr Jedzenie na telefon (1) Anker BYŁ spoko miejscem z bardzo przystępnymi cenami i całkiem smacznym... stały klient MAXIM (1) polecam jedzenie, obsługa miła, kucharze bardzo dobrzy. Czasem zdarzy się... konsument fajna pizzeria, polecam (1) jedzenie bardzo smaczne, miła obsługa, ceny całkiem dobre a dostawa zawsze... ja maja - opinia (1) Zamawiałam już kilka razy i pizza zawsze zgodna z zamówieniem, gorąca,... maja Bardzo smacznie i duuużo! (1) Jestem mile zaskoczona! Pracuję do późna i ostatnio zaczęłam zamawiać z... Błękitna