Czyżby jakieś zmiany w kuchni? (1) Jestem stałym klientem, ale ostatnio zauważyłam, że dania są mniejsze i... Stały klient Tragedia (1) Pizza na ul. Slaskiej jest straszna bylem z dziewczyna i sie zalamalem jak... Arek :) (1) Miło było wpaść do waszej pizzerii miła pani przyjęła zamówienie z uśmiechem... Karolinka i Artur
spooko (1) pizza jest bardzo dobra choc czasem nie do konca dopracowana.najszybciej... pakablu dla mnie jest ok (1) w pazdzierniku kiedy jeszcze zajecia na uczelni nie byly tak intensywne... cris najlepsza pizza w 3mieście! (1) Polecam i tyle :) szybko, niedrogo i smacznie. Właściwie nigdy nie jadłam... M JEDZENIE OK.WSZYSTKO WŁAŚCIWIE OK POZA DOSTAWCĄ (1) DRODZY WŁAŚCICIELE PESTO.ZRÓBCIE COŚ Z TYM .... KTÓRY ROBI DOWOZY.JAKIS... GRZECH Pychota (1) Dobra jedzonko i co ważne nie żałują składników Pawel Bardzo dobrze :) (2) Podobno zmienił się właściciel pizzeri i chodziły słuchy, że mogło się... Łukasz Mają Cyfrę+ (1) I tu jest największy plus. Także żarcie jest bardzo dobre. Piwko za 5 ziko.... Psyhool Polecam (1) Zamawialem juz kilka razy do Wrzeszcza. Pizza dociera w normalnym czasie,... Marcin Super! (1) Od roku korzystam z ich usług, jeszcze nigdy sie nie zawiodłam. Rewelacyjna... Ruda Masakra!!!! (1) Ile można czekać na pizze? Pani powiedziała, że zamowienie dotrze w ciągu 20... pizza nigdy do mnie nie dotarła! produkty pizzopodobne (1) ser - produkt seropodobny (straszliwie tłusty) salami - produkt jak wyżej... Janko Świetna (1) Świetna pizzeria, pizze są znakomite a obsługa jeszcze lepsza... pewnie pan... Maciek001 beznadzieja! (1) jadlam tam dzis pizze NIKOMU NIE POLECAM!!! skladniki do pizzy byly nie... Alkeksandra +/- (1) Jedzenie dobre, chociaz zupy to pewnie robione z torebek. Kolduny ok.... fqfewf pizza wysmienita polecam (1) jedzenie wysmienite. dlugo czekalem na taka pizzerie. polecam wszystkim co... ziomek FANTYASTYCZNA PIZZA (1) Zamówiłem Tago(gyros, szynka, bekon,salami, pomidor,cebula, papryka) z... Legionista .... (1) Zwykle nie wyrazam sie w tak wulgarny sposob, po prostu pisze opinie... Dave