Jedzonko smaczne i w przystępnych cenach. (1) Jedzonko smaczne i w przystępnych cenach. Hana rewelka (1) Obsługę klienta ocenić mogę na 6 jeśli jest to Pani Ela lub inna która tam... ananas Stołówka (1) Na pierwszy rzut oka sympatycznie. Personel i wystrój bez zastrzeżeń. Lecz... Nika
D.S.Z.D.S. - Dobra Szama Za Dobre Siano :) (1) ...sałatki, spaghetti, pizze - no wszystko :) Adam dla cierpliwych (1) Właśnie poszłam dziś pierwszy raz- ostatni , obsługa kiepska, a jakość pizzy... ak Nie dojeżdżają :| (1) Na stronie www piszą że bezpłatny dojazd do 4km, w odległe rejony za opłatą.... Justyna najlepsza pizza w Gdańsku:) (1) :* raku Super lokalik :) (1) Wspaniałe jedzonko, miła obsługa, niskie ceny - troche ciasno, ale fajnie.... góral Super! (1) Zacznę od serwowanych potraw,naprawdę dobre!Pizza,którą poleciła mnie i mojej... bartek obsluga niemila.... (1) Panie ktore tam pracuja sa chyba tam za kare zero usmiechu ....pomijajac to... ......niezadowolona kasiab - opinia (1) Jadłam pizzę już w bardzo wielu pizzeriach i stwierdzam że to jest najlepsza... kasiab baardzo smacznie:) (1) od czasu do czasu zamawiamy pizze na telefon - zadnych problemow z... ;P Polecam wszystko :) (1) Po raz drugi byłem w Sopocie i przez cały pobyt korzystałem wyłącznie z... wadowiczanin pizza tak kebab nie! (1) Bardzo polecam pizze, naprawdę dobra. Niestety zawiodłam siię na kebabie,... JOanna czło.wiek - opinia (1) Na pizze czekałem prawie dwie godziny. Dostawca skrzywił się, że nie dostał... czło.wiek polecam (1) Miły szef, obsługa. Przystępne ceny. w sam raz na wyjście na piffffko (albo... Madzia DWIE GODZINY CZEKANIA NA PIZZE !!! (1) DO TEJ PORY BYŁO SŁABO ALE TERAZ TO MASAKRA. KILKUKROTNIE ZDARZYŁO MI SIĘ ŻE... DAST NIE POLECAM! (1) Dzisiaj skorzystałam z pizzerii po raz piąty na przestrzeni kilku miesięcy.... Zawiedziona Julia - opinia (1) Postanowilam z chlopakiem wyprobowac nowa pizzerie i zlozylismy zamowienie... Julia Czyżby jakieś zmiany w kuchni? (1) Jestem stałym klientem, ale ostatnio zauważyłam, że dania są mniejsze i... Stały klient