Uwielbiam tą pizzerie (1) Jest ekstra, może ceny nie są zbyt niskie ale za taką pizze naprawdę warto.... Pjotr PORAŻKA (1) POPROSTU PORAŻKA JESZCZE ROK TEMU DAŁO SIĘ JEŚĆ WASZE PIZZE ALE TERAZ... BYŁY KLIENT Już nie Bazylia tylko VINCI (1) Zmienił się właściciel.Jedzonko jeszcze lepsze.POLECAM. mama88
Piotr - opinia (1) Pizza smaczna ale czas dowozu prawie 2 godziny pomimo informacji, że będzie... Piotr super PIZZERRIA!! (1) super PIZZERRIA!! JA mular - opinia (1) super makaron z krewetkami mular ****************POLECAM******************** (1) Zostałem szybko obsłużony, dobrze zjadłem w miłej atmosferze i nie drogo!... daniel misia - opinia (1) Nie byłam w lokalu, zamówiłam pizzę na telefon. Dostawa punktualna, pizza... misia mq - opinia (1) najlepsze pizze w 3mieście, polecam zwłaszcza pizze XXL pyszne mq OK!!!!!!!!!!!!!!! (1) pizza w lokolu - ŚWIETNA, lecz jak zamawiamy przez tel. to mozna dostac pizzę... ULTRAS wojtek - opinia (1) Polecam - szybko i fajnie w przystepnej cenie!!!! A jak osobiście można... wojtek suuuperrrrr (1) bardzo mi sie podoba i nie zgodze sie z pani opinia jest pani poprostu... Mysia A feeeee (2) Zamówiliśmy z dziewczyną pizze Studencką z dostawą do akademika. Zostaliśmy... Michał jaka dobra pizza... (1) Bardzo smaczna, na pewno bede jeszcze wpadac na pizze, szczegolnie po... cs Jedno słowo - PORAŻKA (1) Zamówiłem na spotkanie z klientami 12 obiadów na umówiona godzinę, przy czym... MARCIN rewelacja (1) kto napisal ze obsluga fatalna to sie myli bo dzieki tej bosludze wiekszosc... karol Stanowczo odradzam (1) Kiedyś byliście moją ulubioną pizzerią, ale było minęło. Najpierw sprawa z... Eraser Super! (1) Pruszczańska "Karolla"to nie tylko świetna pizzeria, ale i genialny pub ;) Monika Pychota! (1) pizza rewelacja! dawno nie jadłam tak dobrej, naprawde polecam! Odkąd... zachwycona super (1) smacznie i milo less