Majek - opinia (1) Miła obsługa, smaczne jedzenie, ceny bardzo przystepne, zwłaszcza że lokal... Majek dla oszczednych i glodnych (1) Ja jadam z maxxpizzy czesto i regularnie. Orgazm kulinarny to to nie jest,... patrycja NIE POLECAM!!!!!!!!!! (1) ZAMÓWIONA PIZZA BYŁA WIELKOSCI MAŁEJ PIZZY A ZAMOWILEM DUŻĄ KIEDY DOSTAŁEM... DANIO89
Jedzenie spalone (1) Dwa razy zamówiłam jedzenie z tego lokalu. Za pierwszym razem osoba, która... mycha28 Gorąco polecam (1) Kebap, sałatki, pizza, zapiekanki wszystko sprawdzone a przede wszystkim świeże. xan ok! (1) witam. stołuje sie w tym lokalu codziennie i jestem bardzo zadowolona z... lolitka ODRADZAM ! (1) Personel - nie potrafi lub nie chce przyjmować zamówień, przywieźli zupełnie... Nika Uwaga !!! Stare Jedzenie ! (1) Zamówiliśmy w tej pizzeri jedzenie i po jego zjedzeniu się zatruliśmy. Nie... Smakosz bardzo dobra pizza (1) Polecam. Pyszna, chrupiąca pizza. Miła i sprawna obsluga. Byliśmy już trzy... mirra Fajnie, ze "jesteście". "Zawirowania" zależą od Was!!!-kucharzy i osób odbierających zamówienie. (1) I za i przeciw, ale zawsze z wielkim poszanowaniem dla 'pracujących'. W... Ania fujj!! (1) Jedzenie okropne!skusiłam sie drugi raz na bagietki z pieczarkami i to był... xxx "Musiała zajść pomyłka" (1) Ekhm , jedzenie pyszne, sosik czosnkowy rewelacyjny ! Ale ... obsługa... zmieszana. Było lepiej.. (1) Ciasto dobre,biedy nie bylo,ale mięso gyros..Bleeee.Nie wiem,czy to wina tego... Grazyny street polecam (1) smaczne jedzenie. dobrze podane. mila i usmiechnieta obsluga. polecam mnirek jak zwykle ble (1) Pizzeria jako archiklocek wtapia sie gładko w betonowość Suchanina, bliska... mk Hyper - opinia (1) Bardzo ciekawe połączenie klimatu włoskiego z polskim. Na ścianach stare... Hyper ... (1) moj znajomy chwali ten lokal ale ja nie.;/ zamawialam jedzienie przez telefon... Konsumentka porostu pycha (1) zamowilem dziecku pizze tachio(kurczak kukrydza cebula). Otrzymalem jedzene... GRZYB fajny lokal (1) Lokal urządzony zgustownie,fajny kącik dla dzieci, miła obsługa, pizza... Helcik dobra pizza (1) bardzo dobra pizza. Jak mamy mało pieniędzy zamawiamy jedną pizze na grubym... Barti