rekowsky - opinia (1) byłem tam kilka razy i klimat jest dobry ;] pachnie pizza i pizza smakuje ;]... rekowsky do d... (1) Kiedyś było znośnie, pomijając przypalone pizze od czasu do czasu (reakcja... Marek zawsze dobrze (1) jadam w królewskiej od ponad 8 lat i jeszcze się nigdy nie zawiodłem, zarówno... Kuba
Dobra pizzeria (1) Tak jak w nagłówku - nic dodać nic ująć, po prostu dobre jedzonko za... Gdańszczanin 3mają poziom -juz 6 miesiecy i coraz lepiej (1) Dobrze ze po 6 miesiacach jest cały czas ok. Pizza super!!! Często zamawiam,... symapatyk pycha (1) rewelacja!!!!! od teraz bede stałym klientem!!!!!!!!!! gocha Super (1) z*******a knajpka na piwko na przepustce :-) Młody Bardzo przytulna pizzeria;) (1) Polecam wszystkim tą Pizzerię:) Jest naprawdę pysznie, dania podane ciepłe,... Pablo witam (1) pizzeria pierwsza klasa,pizza pyszna zwłaszcza z tuńczykiem :) pozdrawiam... martin Mniami :) (1) Pyszna dobrze wypieczona Pizza, do tego sałatka z kurczakiem rewelacja :)... Klaudia DZOLER - opinia (1) JA TAM NA BENKA NIE NARZEKAM,NIGDY NIE MIALEM ZA MALO SKLADNIKOW, A... DZOLER Żenada (1) Nie popisał sie pizzerman...żeby dać klientowi spalona, dosłownie zjaraną... klient Świetna pizza nigdzie w Pruszczu nie ma lepszej (1) Świetna pizza nigdzie w Pruszczu nie ma lepszej Śliwa żenada (1) Kelnerki odsługują chyba wyrok w Fenixie, obsługa jest żenująca udają,że nie... zdegustowna Knajpka niczego sobie... (1) Bardzo dobre jedzeni miła obsłówga, wystrój... zależy od gustu :P Kopytko super pizzeria (1) Jedzenie bardzo smaczne, pizza wyśmienita, dania obiadowe ogromne i smaczne.... smakosz gdanszczanin (1) rewelacja bardzo lubie jesc w tym lokalu ,do domu nie zamawiam bo nie lubie... misio ja (1) zapraszam bo naprawde WARTO Buzka marta Miła obsługa i ludzkie zasady! (1) Zamawiam na dowóz od paru miesięcy, czasem jem na miejscu. Pizza muszę... Ali Gorąca pizza! (1) Pierwszy raz zamówiliśmy w Stefano. I było warto. Pizza przyjechała gorąca i... Monika