Daniel - ocena (1) Super pizza, dobre ciasto i ciekawe propozycje sezonowe Daniel Marta - ocena (1) Mąka i kawa niezmiennie pyszna ! Najlepsza pizza przemiła obsługa ! Teraz... Marta Krystyna - ocena (1) Bardzo pyszna prawdziwie włoska pizza Krystyna
kwr - ocena (1) Bezsprzecznie najlepsza pizzeria w Trójmieście, a nawet dalej. Zazwyczaj... kwr Marcin - ocena (1) Jestem wybredny jesli chodzi o pizze, ale muszę przyznać, że pizza jest... Marcin Jan - ocena (1) Nie ma lepszej️ Jan Łukasz - ocena (1) Lepszej pizzy w Gdańsku nie jadłem, zawsze porównuje z innymi i nie znalazłem... Łukasz Paweł - ocena (1) Najlepsza pizza włoska jaką jadłem w PL, polecam :) Paweł Ania - ocena (1) Pizza wspaniała, cienkie ciasto, różnorodne świeże składniki. Cudowna obsługa... Ania Zaxsan - ocena (2) Bardzo dobra pizza Zaxsan Michał - ocena (1) Średnia pizza, nie ukrywam Że jadłem lepsze. Michał Michał - ocena (1) Dobra pizza polecam szkoda Że tylko latem działają Michał Turyści z Krakowa - ocena (1) Pyszna pizza ,dobrze wypieczona bogata w składniki . Pierogi w Johnsie to już... Turyści z Krakowa Mateusz - ocena (2) Bardzo smaczna Polecam!!! Mateusz Waldi - ocena (1) Hm kolejna kulinarna podróż tym razem gdzie oczywiście do Ideolo nie ma jak... Waldi Anna - ocena (1) Wyśmienita pizza, zrobiona z sercem. Gorąco polecam! Anna Wsz - ocena (1) Tartufo klasa.... Wsz Dawid - ocena (1) Niesamowite miejsce. Pizza nie jest typowo włoska, jest to raczej jej polska... Dawid Marek - ocena (1) Już od 7 lat nie jem innej pizzy, zamawiam na morenie. Jest uzależniająco... Marek Patrycja - ocena (1) Najlepsza pizza w Gdańsku i to od wielu lat niezmiennie. Patrycja