... - ocena (1) zdecydowanie pizza na 6. Nie raz jadłam tam pizzę, i wrócę nie raz :D ... bożena - ocena (1) genialna pizza, jestem cyklicznie we Włoszczyźnie na Morenie, bo po prostu... bożena Sławomir - ocena (1) Bardzo smaczna pizza, przystępne ceny Sławomir
Słodki - ocena (1) pizza oblednie pyszna dowieziona zawsze na czas Słodki Zdegustowany klient. - opinia (2) Zamówiłem pierwszy raz pizze Margerita. Szokujące doswiadczenie : był to... Zdegustowany klient. RK - ocena (1) o matko! ale to było dobre. zamawialismy margerite i cztery sery. ciasto... RK Cezary - ocena (1) Przeczytałem opinie już po zjedzeniu pizzy. Widzę sporo zazdrości wśród... Cezary tom - ocena (1) petarda zwłaszcza cebulowa tom Darek - ocena (1) Bardzo smaczna włoska pizza. Dostawa zawsze na czas, tak samo odbiór... Darek Łukasz - ocena (1) Bardzo smacznie super obsługa. Łukasz qwerty - ocena (1) Pizza, która nie jest pizzą, więc nie mogę polecić. qwerty Rulm - ocena (1) pizza przereklamowana. wcale nie jest wypiekana na drewnie w tradycyjny sposob. Rulm Rulm - ocena (1) Bardzo dobra pizza neapolitanska. polecam kazdemu. Rulm Grzesiek - ocena (1) Najlepsza pizza Grzesiek K. - ocena (1) Świetne smaki, najlepsze ciasto i jaka oliwa! Pizzeria z przytulnym klimatem... K. Krystyna - ocena (1) Świetne smaki, zarówno pizzy (ciasto najlepsze jakie jadłam, a ta oliwa!!)... Krystyna Grzegorz - ocena (2) Super Świerże jedzenie gorąco polecam Grzegorz Murek - ocena (2) Super polecam pycha Murek Bolek - ocena (1) Od zawsze byla i jest najlepsza Pizza w Gdyni. Bolek Przem - ocena (1) Przyjeżdżam specjalnie z Gdańska od kilku lat. Pierwszy raz byłem kilka lat... Przem