Johny - ocena (1) Bardzo pyszna pizza, miła obsługa, widać jak robią pizze)polecam! Johny Alicja - ocena (1) Świetna pizza , identyczna do tej w Neapolu. Świeże włoskie składniki.... Alicja Daniil Pronski - ocena (2) Bardzo pyszna pizza, zawsze tanio i szybko. Byliśmy tu dużo razy i wrócimy... Daniil Pronski
Karolina - ocena (2) Bardzo smacznie Karolina Jakub - ocena (2) Bardzo dobra pizza Jakub Artur - ocena (2) Super, polecam Artur Andrzej - ocena (2) Bardzo dobra pizza w jeszcze lepszej cenie. Andrzej kobitom - ocena (2) Smacznie pizza i nie droga . Polecam kobitom Paw - ocena (1) małe ale super miejsce. przepyszna pizza robiona w piecu opalanym drewnem.... Paw Disko - ocena (1) Najlepsza w Trojmiescie!!! Disko Daniel - ocena (1) Super pizza, dobre ciasto i ciekawe propozycje sezonowe Daniel Marta - ocena (1) Mąka i kawa niezmiennie pyszna ! Najlepsza pizza przemiła obsługa ! Teraz... Marta Krystyna - ocena (1) Bardzo pyszna prawdziwie włoska pizza Krystyna kwr - ocena (1) Bezsprzecznie najlepsza pizzeria w Trójmieście, a nawet dalej. Zazwyczaj... kwr Marcin - ocena (1) Jestem wybredny jesli chodzi o pizze, ale muszę przyznać, że pizza jest... Marcin Łukasz - ocena (1) Lepszej pizzy w Gdańsku nie jadłem, zawsze porównuje z innymi i nie znalazłem... Łukasz Paweł - ocena (1) Najlepsza pizza włoska jaką jadłem w PL, polecam :) Paweł Ania - ocena (1) Pizza wspaniała, cienkie ciasto, różnorodne świeże składniki. Cudowna obsługa... Ania Zaxsan - ocena (2) Bardzo dobra pizza Zaxsan Michał - ocena (1) Średnia pizza, nie ukrywam Że jadłem lepsze. Michał