Żarłok - ocena (1) The Best. Po prostu najlepsza Żarłok Bartek - ocena (1) Dbają o jakoś składników i miła obsługę. Bartek Darco - ocena (1) Bardzo dobra pizza. Szybka dostawa. Serdecznie polecam Darco
Michał - ocena (1) jedzenie rewelacyjne, obsługa bardzo miła, konkretna i zorientowana w... Michał Darco - ocena (1) Jedna z najlepszych pizzeri w trojmiescie. Serdecznie polecam Darco Bartek - ocena (1) Jedna z najlepszych pizzerii w Trójmieście. Zlokalizowana na uboczu, ale... Bartek Ja - ocena (1) po prostu bardzo smaczna Ja Magda - ocena (1) Moja ulubiona w Gdyni. Lubię szczególnie próbować sezonowych nowości, zawsze... Magda Michał - ocena (1) Byłem wiele wiele razy, polecam Włoszczyznę z czystym sumieniem :) Michał Tak - ocena (1) Każdy powie, że sentyment. Mi jednak ten pulchny placek bardzo smakuje.... Tak Kodemsky - ocena (1) Przemiła kadra i właścicielka, szybka realizacja zamówienia i bardzo smaczne... Kodemsky Sandra - ocena (1) najlepsza pizza Sandra Arkadiusz - ocena (1) Nigdy więcej. Lepiej nie zamawiajcie i nie płaćcie kartą. Zamówiłem dużą... Arkadiusz Celina - ocena (1) Polecam z całego serca- mega pizza i inne włoskie dania- palce lizać:) Celina Sylwia - ocena (1) Pizza świetna super smakuje Sylwia Pr - ocena (1) Dobra na czas i z pieca na drzewo. Tradycyjna Pr El nino - ocena (1) Pizza pyszna, atmosfera gorąca, jeden i drugi lokal bardzo ciekawie zrobiony,... El nino J - ocena (1) Chyba najlepsza pizza w Gdańsku :) J Arkadiusz - ocena (1) Świetna obsługa i super jedzenie polecam Arkadiusz Artur - ocena (1) Fajnie nie samowi Artur