Serwują jedną z lepszych pizzy w Gdańsku (1) Pizza jest bardzo dobra, chrupiąca, gorąca, dodatków nie żałują. krzysiek pyszności (1) Przystępne ceny,a jedzenie jest przepyszne.Uwielbiam kebab i makaron:kurczak... Kasia pogorszenie (1) często zamawiałam jedzenie z Parmy, niestety ostatnia dostawa była nie... Basia
Super MEGA Pizza (1) Polecam pizzę MEGA oraz zestawy obiadowe,które są naprawdę smaczne i przede... Mariusz Osobiście polecam (1) ===P===O===L===E===C===A===M=== PIZZE polecam pyszna pizza (1) i bardzo miła obsługa. co prawda nie byłam tam nigdy osobiście, ale jako... Pestka warto spróbować (1) warto spróbować, domowe obiady, smaczna pizza, za dobrą cenę m MOJA OPINIA (1) Pizza...moze byc, tylko zawsze mi sie wydaje ze ona jakas slodka jest. Duza... madzia ŁAŁ..... (1) Nie przepadam ogólnie za pizzą , ale w tym lokalu smakowała mi wyśmienicie... Gabi Polecam!!!!!!! (1) Pizzeria na najwyższym poziomie!Dania wyśmienite zawsze pieknie podane... Agnieszka Zdrojewska rewela (1) czekalem w domu ok 30 min. pizza goraca prosto z pieca szybik kierowca placki... kostekgda Serdecznie polecam! (1) Zamawialiśmy pizze do firmy we Wrzeszczu i po dokładnie 40 minutach... Pewna firma trendy pizza niezly zart (1) pani ktora odbiera tel, po moim dluzszym zastanowieniu nad wyborem pizzy oraz... zniesaczony kolejna pomyłka (1) Bylem ostatnio u kumpla na Oruni Górnej a ze bylismy głodni to wpadlismy do... Krzyś PIZZA Z ROBALEM (1) DOSTALAM TAM PIZZE WEGETARIANSKA Z ROBALEM ALBO INNYM ROZGOTOWANYM SWINSTWEM... anna Super Pizzeria !!! (1) Bardzo fajna pizzeria i smaczne jedzonko. Polecam pizze 50cm. duże i... Janusz Rewelacyjna pizza i super obsługa!!!!!!!! (1) Najlepsza pizzeria w 3-miescie, bardzo dobre składniki i najmilsza... M :) Miło (1) Od niedawna tam zamawiam i jestem bardzo zadowolony. Jedzenie smaczne,... stały klient super pizza! (1) Kolejny raz zamawiałam u nich pizzę i jedzenie bez zarzutu. Szybka dostawa -... Sopocianka sajgonka - opinia (1) najlepsza pizzernia w mieście!!!rewelacja!!!super klimat! pozdrowionka dla... sajgonka