najlepsza pizza w Trójmieście (1) Serdecznie polecam wszystkim tę pizzerię, przepyszna pizza i nie tylko... Jacek DROGA TANDETA, NIE POLECAM NIKOMU !!!!!!! (1) LUDZIE JAK TO CZYTACIE TO OZNACZA żE SZUKACIE DOBREJ PIZZERI, MUSZę WAS... ZNIESMACZONY super (1) to jest to !!!! klientka
Pizza do 40 min dostarczona po godzinie i 45 min. (1) Przeczytalem te komentarze, o tym jaka smaczna jest pizza w Da Grasso, wiec... Krzysiek Najlepsza pizza! (1) Mają bardzo dobrą naprawdę super pizze- rodzinna! Jeden jedyny raz dostałam... karolina AGA - opinia (1) jedzenie jest bardzo smaczne żurek najlepszy na świecie!!! Niezbyt długo... AGA chyba własciciele się wpisują.. (1) zennik w necie nieaktualny9 drobne 50% różnicy) , czekanie- godzina, pizza-... klient Ostatnio coraz gorzej (1) Jem klientem od początku istnienia tej pizzeri i ostatnio jedzenie jest... Rafi super pizza (1) Polecam odwiedzenia tej pizzerni , sympantyczna obsługa, bardzo przyjemny... monika najlepsza pizza w Gdyni (1) naprawdę ogromna i pyszna pizza Ania BEZNADZIEJA (1) W SOBOTE 16 CZERWCA ZAMÓWIŁEM W LOKALU NA WYNOS DWA GYROSY ,JUZ NA WSTĘPIE... SMAKOSZ ja - opinia (1) Jadło dobre jak u mamy, miły klimat czujemy sie tam jak u siebie.Polecamy... ja Gwóźdź w pizzy (1) Sprawa dotyczy Telepizzerii Tino w Gdyni, ul. Chwaszczyńska 2 (piszę tu, bo... Tomek OCENA PIZZERI (1) JAKO PRAWIE STAŁA KLIENTKA STWIERDZAM ŻE JESZCZE PONAD ROK TEMU JEDZENIE... IWONAM Super Pizza (1) Naprawdę bardzo dobra pizza .Extra lokal i miła obsługa.Polecam.Musicie... Łukasz capriciosa 50cm - po prostu rewelacja (1) wlasnie wjechala na stol w/w pizza - po prostu czad! duzo sera, moznaby... SiD.net.pl rewelka (1) duże jedzonko za tak nie wiele MARY poprostu rewelacja (1) powiem,ze jeszcze sie nie spotkałam z tak pyszna pizza polecam wszystkim odii Niedostarczona pizza (1) Po półtorej godzinie oczekiwaniana na dostawę zadzwoniłem do pizzeri.... Głodny eks-klient Tino Normalnie SZOK ! , 20 min i picce mam w domu :) (1) Pierwszy raz korzystalismy z usług tej picerni , szkoda ze dopiero teraz , w... rewa