PIZZA jest SUPER (1) Naprawde super pizza polecam i pozdrawiam radek super (1) Po wizycie w lokalu byłem mile zaskoczony obsługą i nie tylko.Jedzenie... Jan Nie polecam (1) Zacznijmy od obslugi tej pizzerii.. kobieta owszem potrafi byc mila ale tylko... mm
super stefano (1) bardzo smaczna pizza,miła obsługa tak trzymać Kasia Ignorancja (1) Dwukrotnie zamawiałam pizzę bez jednego z produktów na który jestem uczulona... Monika :) (1) Najlepsza pizza w miescie :D Serek Polecam w 100% (1) Zamówiłem dzisiaj jedzonko na telefon z owej pizzerii i jestem bardzo mile... Als jedzenie dobre ale kierowca. (1) jedzenie które otrzymalismy było smaczne szczególnie kotlet i surówki pizza... klient Super (1) Świetny wystrój, profesjonalna obsługa a jedzenie po prostu suuuupper mordziak swietna pizzeria:D (1) byłem ze znajomymi ,troche przypadkiem ale sie nie zawiodłem.duza pizza i... smakosz REWELACJA (1) PIZZA REWELACJA OBSŁUGA REWELACYJNA TYLKO TAK DALEJ BUZKA asia - opinia (1) pizzeria ogolnie fajna szkoda tylko ze taka mała asia a mi osobiscie nie podoba sie ten lokal.trafilam na zly dzien obslugi chyba (1) nie mieli wydac mi reszty i poszla wielka awantura.coz pizza nie jest zla ale... kaśka Szybciej!!!!!! (1) Do jakości i walorów smakowych nie mam zastrzeżeń ale czas oczekiwania na... kamila smacznie i miło (1) jedzenie smaczne , ceny niewysokie, szkoda ze nieczynne w nocy. jolka :)))) (1) pyszne jedzonko :))))))))) zamulka Super (1) Najlepsza pizza 13 mafioso minus czosnek plus pieczarki :D żarłok super ser i sos pomidorowy pod spodem!!!! (1) super ser i sos pomidorowy pod spodem!!!! polecam adam Super lokal!!!! (1) Polecam wszystkim Zapiecka!!!jedzenie jest naprawde smaczne,porcje sa duze i... Wojt xxx (1) bedzie jeszcze lepsze jedzenie i smaczniejsze wiecej promocji . matrix