Super miejsce! (1) Super miejsce dla dzieciaków, zajmowanie się dziećmi, prowadzenie animacji... Zbysio Zimno jak w psiarni! (1) Byliśmy w dzień babci, dziadkowie zabrali dzieci do Funparku. Wystarczyła... Aga świetne miejsce dla dzieci, także dla maluszków (1) Fantastyczne miejsce do zabawy dla małych i dużych dzieci. Mama może wypić... aga
SUPER URODZINY (1) GORĄCO POLECAM :) Super zabawa, Panie bardzo pomocne, przy ogarnięciu... Magda Gosia - opinia (2) moim dzieciom wszystko sie podoba w Loopy's(jedno 5 lat drugie 11 miesięcy)... Gosia Byłem z córką 5-cio letnią, mieszkam na osiedlu NH, więc mam blisko (1) Ogólne wrażenia OK, bardzo dobre, dla dzieci istny raj, zjeżdzalnie, baseny,... mesjasz83 Fun Park Riviera - szczerze odradzam (7) Wlasnie niedawno zrobilam tam urodziny dla corki i niestety calosc... Neo69 Polecam w 100%. (1) Przemiła pani z recepcji od razu zaczęła się bawić z moim synkiem, tak mu się... tata Huberta Dobe miejce na zabawę urodzinową. Polecam (1) Plac jest bardzo ładny, jest kolorowo chyba jeden z najładniejszych w... Joanna bardzo fajne miejsce (1) Odwiedzam kinderplanetę w Alfie średnio raz w tygodniu. Moje dziecko zawsze... Klaudia Gdy maluch się nudzi (1) Nie posiadając więcej pomysłów na zajęcie czasu synkowi, wybraliśmy się do... zadowolona mama Brak opieki (1) W sytuacji skaleczenia nikt z opieki nie potrafił pomóc. Apteczka była nie... Ania Nie polecam urodzin dla dziecka w tym miejscu (1) Animatorką była pani z recepcji tego placu zabaw, kompletnie się do tego nie... Ania zadowolona mama (1) Miła, kameralna sala, w której dziecko może się bezpiecznie pobawić, a rodzic... zadowolona mama Organizacja urodzin KATASTROFA !!! (1) Obsługa tragiczna, animatorka bez żadnego podejścia do dzieci, w trakcie... Marzena Super miejsce (1) Polecam pod kazdym wzgledem. Opieka,atrakcje,ceny w sklepiku - wszystko na 6. Ania - Komis dzieciecy Jas i Mal Kolejny raz zawiedziona.. (4) Mialam juz wątpliwą przyemnosc korzystac jakis czas temu z fun parku i wtedy... Paulina Niekompetencja i bezczelność (2) Panie sprawujące rzekomą opiekę nad dziećmi tak naprawdę zajmują sie... andzia Polecam! (1) Polecam Plac zabaw Tuptuś :) Nowa kasjerka poznana przez moje dzieciaczki... Rodzic szkoda (2) Jestem rozczarowana cenami urodzin. Widzę, ze branża z grubsza trzyma się... Aneta