szkoda (2) Jestem rozczarowana cenami urodzin. Widzę, ze branża z grubsza trzyma się... Aneta R2 - opinia (2) Niesympatyczna obsługa i totalne naciągactwo. Wcześniej 3 razy byli tam moi... R2 Huraaa (1) Moja Antosia uwielbia spędzać czas w elefun obsługa rewelacja opiekuncza miła... Daria
dla zysku nie dla zabawy dzieci (1) byłem na imprezie urodzinowej syna znajomych, wpuszczono nas i skasowano i... Łukasz piłem kawę gdy moja córka pod opieką Pani się świetnie bawiła (1) Witam chciałbym polecić miejsce, pozytywnie nastawiona ekpia, dobra kawa ,... Łukasz :) (1) W Bajkowie organizowaliśmy urodziny po raz drugi. W lutym dla córki z motywem... mama 35lat Zastrzeżenia do regulaminu (1) Wielokrotnie korzystaliśmy z usług tego Placu Zabaw, ostatnio z 5 szalonych... Danusia Polecam ! (1) Co tu dużo pisać :) Polecamy gorąco wszystkim Tuptusia ! Pani Anetka jest... Ania Polecam! (1) Co tu dużo pisać :) Polecamy gorąco wszystkim Tuptusia ! Pani Anetka jest... Ania Super plac, gratuluję pomysłu i obsługi (1) Wczoraj z żoną i naszymi synami oraz z moim przyjacielem, jego żoną... Marko S Podstarzała Pani w ciemnych włosach i okularach do wymiany!!! (1) Dołączam się do opinii. Panie tam są dwie na zmiany co drugi dzień my byliśmy... kk obsługa do zmiany (2) Moje dzieci zaliczyły już kilka tego rodzaju miejsc, do tej pory i one, i my... gb Nigdy więcej (2) Robiliśmy córce urodziny a placu zabaw w auchan Rumia . I chciałabym... Basia Polecam urodziny Pirackie (1) Panie Kubo, dzięki za super imprezkę, dzieciaki są wniobowzięte!! Polecam... Stasiek vivi - opinia (1) Loopys world był super w trakcie otwarcia, później strasznie się pogorszylo... vivi Z tygodnia na tydzień gorzej. (1) Tragiczna obsługa, która nie ma najmniejszego podejscia do dzieci.... kaka Słabo! (2) Nierzetelna obsługa, wprowadzająca w błąd klientów. Nie potrafią rozwiązać... MO Wszystko super gdyby nie pewna Pani Daria (1) Byłoby miło i przyjemnie gdyby nie Pani Daria która najcześciej pracuje w... Marta Wyśmienita zabawa!!! (1) Wyśmienita zabawa!!! Marcin Dziękujemy:) (1) Bardzo dziękujemy za wspaniałe urodziny - dzieci wybawieni, syn bardzo... jola