super plac zabaw (1) Ja moich 5-letnich synów bardzo chętnie zabieram na ten plac zabaw właśnie... Ania Opinia dot. organizacji urodzinek w Fun Parku (2) Dzisiaj odbyły sie urodzinki mojej 6-cio letniej córki - zorganizowaliśy je... Andrzej K Kolejna wizyta (1) Byłem już chyba 10 razy w Loopys, jak zwykle dziecko uradowane, obsługa miła... Paweł
Plac zabaw Galerii Przymorze (1) Nie mam nic nikomu do zarzucenia . Moje dzieci chetnie tam chodzą i są bardzo... Gosia Mama 3 Pociech (1) Przemiła i ciepła atmosfera, moje dzieci uwielbiają to miejsce (mam dwóch 3... Magda Wow (1) Wczoraj byłam z córcią na urodzinkach w Fun Parku w Rivierze...i chyba już... Aga P. Animacja Smerfetki (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z Animatorki Smerfetki, która była na urodzinach... Katarzyna Urodziny (1) Bardzo udane urodziny :) Obsługa miła i zaangażowana, różnorodne zabawy i... lerith Opinia (1) Raz - przystępne ceny, jedne z najniższych w mieście, wiele promocji, miłe... Marzena Fatalny cennik przyjęty na czas wakacji (3) Byliśmy wraz z dwuletnim synkiem kilkukrotnymi gośćmi na ww placu zabaw,... Tomasz Niestety....ale nie polecam (2) Byliśmy dziś czyli 30.08.2014r. Jechałem z myślą że dziecko sie świetnie... Niezadowolony tata... Co to w ogóle jest !!?? (3) Jestem w Galerii wraz z mężem często mamy 3 i pół roczne dziecko, Syn lubi... Alex Najlepsze Urodziny (1) Jakiś czas temu moja córeczka była gościem na urodzinach swojej przyjaciółki,... Zadowolona Mama Najlepsze urodziny! (1) Jakiś czas temu moja córeczka była gościem na urodzinach swojej przyjaciółki,... Zadowolona Mama zadowolona (1) Byłam w niedziele z 3 letnia córką. Miejsce bardzo fajne i przyjazne... Edyta małe ciasne drogie. (6) Obiecaliśmy dzieciom plac zabaw w weekend, jako gdynianie chcieliśmy... Łukasz super miejsce (1) Bardzo fajne miejsce, polecam osobom lubiącym aktywny wypoczynek! Byłam tam 2... ola Opieka (1) Stara ekipa odeszła :( Nowa niestety nieco sfrustrowana i mało... Koza Nieźle, ale uwaga! (2) 1. Dzieci w różnym wieku to zły pomysł. Na sali są zarówno dzieci w wieku... rodzic zadowolony - opinia (1) Zgadzam się ze trasy sa wymagające i dzięki temu sprawiają dużo radości,... zadowolony