naprawdę fajne miejsce (1) Zdecydowanie polecam, bezpiecznie, miła obsługa - widać, że chce się im... mami OKROPNA OBSŁUGA (1) Bardzo nie mile Panie ktore pilnuja dzieci( a tak naprawde zajmuja sie soba... Ania mama 7-latka - opinia (1) Mój 7-letni syn uczestniczył w tegorocznych feriach. Był bardzo zadowolony i... mama 7-latka
Rewelacja (1) A ja myślałam, ze takie place zabaw sa tylko "na Zachodzie" :) A tu... mama Piotrusia zdecydowanie polecam (1) Urodzinki naszej córeczki bardzo udane, a najlepsza była animatorka - p.... Pawel Przyjęcie urodzinowe (1) Świetny Plac Zabaw,super lokalizacja,obsługa w czasie trwania imprez... Agnieszka regulamin (2) Nie rozumiem skąd negatywne opinie na temat pracujących tam pań. Dla mnie i... zadowolona mama nie polecam (2) nie polecam lucjan Zdecydowanie polecam (1) Już po raz trzeci zorganizowaliśmy urodziny w Chatce małolatka. Wliczając... Tata małolatki urodzinki (1) Urodzinki niby udane, pani się dziećmi cały czas zajmuje ale temat: bal dla... abaszka Chodzimy:) (1) Juz od jakiegoś czasu jestesmy bywalcami Elefun. Bardzo nam sie podoba.... Paulina Fajne miejsce ale obsluga tragedia!!! (1) Zamawiając ur trzeba było wybrać tort otrzymałyśmy mały album ze zdjęciamy i... mama niebezpieczny wypadek (1) Mój syn poważnie rozciął sobie głowę na tym placu-5 szwów i wizyta na... Swoboda Drogo jak smok, ale dzieciaki to kochają :-( (1) Drogo jak diabli. Napojów do picia na urodzinach jak na lekarstwo. To aż nie... K. OPIEKA (1) Fajnie, fajnie i jeszcze raz fajnie! Miła atmosfera, miłe Panie, miła... LOLA Frajda dla maluchów (1) Koleżanka namówiła mnie na urodziny dla księżniczek w Loopys no i okazało się... Marta Urodziny (1) Moje dziecko miało w Loopy's już dwa razy urodziny. Pierwszy raz było super,... Mama Bardzo mile zaskoczona!!! (1) Niezwykle miło się zaskoczyłam poziomem zorganizowania przyjęcia urodzinowego... Aneta Najbardziej pomyslowe i perfekcyjne prowadzenie (1) Rewelacja. Syn miał urodziny pirackie.Urodziny w Loopys robiliśmy 2 lata temu... SAM świetne miejsce (1) Świetne miejsce na wyprawienie urodzinek. Pani animatorka doskonale radziła... Mama