Bez sensu (1) W piątek postanowiłem pójść na ten plac ze swoim 11 - miesięcznym synkiem.... Piotr Górski J - opinia (1) Jesteśmy zadowoleni z półkolonii na których była córka- 9 lat. Mili... J Półkolonie 2013 (1) Moja 8 letnia córka uczestniczyła w tygodniowych półkoloniach w Krainie... Ania
Świetne półkolonie (1) Skorzystaliśmy z oferty półkolonii i jesteśmy bardzo zadowoleni. Wszystko... koralik Anka - opinia (1) Plac Zabaw w Galerii Bałtyckiej odwiedzam z moimi dziećmi bardzo często.... Anka urodzinki 4-latki (3) Impreza skladala sie z 8-miu osob + animatorka. Animatorka za ktora... gosia s ŚWIETNA ZABAWA- SUPER SPRAWA (1) Świetna zabawa dla małego i wielkiego szkraba...POLECAM!!!!! Prześwietny... Ania z Gdyni po prostu lubimy :) (1) dłuugo już tam chodzimy i to jest nasze ulubione miejsce na mapie trójmiasta!... grażka Justa - opinia (1) Bardzo fajne urodzinki, dzieci bardzo zadowolone, obsługa miła. Polecam! Justa najgorszy plac zabaw jaki znam (1) Chciałam zamówic ur dla 5 latki, niestety zakaz wchodzenia rodzicom a jeśli... mama Wspaniałe urodzinki miła atmosfera (1) Serdecznie podziękowania dla animatorek które prowadziły urodzinki naszego 3... Adi SZKODA CZASU I PIENIĘDZY (1) OBSŁUGA BARDZO NIE MIŁA.NIE POLECAM TAM WYPRAWIANIA URODZIN DZIECKA PONIEWAZ... NIEZADOWOLONA Porażka (1) W 100% zgadzam się z poprzednią opinią. Kompetencja osób pracujàcych na... Kamila bardzo fajnie (1) może i jest pare rzeczy do poprawki, ale dzieciaki uwielbiaja loopyska i ja... AlaBaBa Wspaniałe urodziny dla 7-latka (1) W sobotę organizowaliśmy urodziny dla naszego syna. Mieliśmy szczęście, że... Ewelina szok! (2) Witam, dzis bylam w Fun Parku po raz pierwszy i, mimowolnie, uczestniczylam... Justyna Wyjątkowy plac zabaw! (1) Byłam ze swoim 4-letnim synkiem w Fun Parku podczas urodzinek. Zachwyciła... Katarzyna Fajne miejsc, ale... (1) Osobiście uważam,że miejsce fajne i przyjazne dzieciom. Jedna rzecz bardzo... Maria Jest jednak kilka mankamentów do poprawki (1) Skoro mamy biegać rodzinnie w skarpetach winno się obić wszelkie schody... Manuca Odradzam! brak życzliwości i zrozumienia (1) Ocena za całkowity brak życzliwości i zmysłu marketingowego. Dziecko... mama malucha