obsługa na placu zabaw (1) witam, byłam na niejednym placu zabaw z moją córeczką, nigdzie indziej jednak... Monika Nietypowy plac zabaw.. (1) Moja coreczka bardzo lubi chodzic do tego miejsca. Nie ma tam basenu... ruda Tak sobie (1) Znajoma namówiła mnie byśmy wzięły swoje dzieci do tego miejsca. Jakoś... KarinaR
super profesjonalna opieka (1) Moje dziecko regularnie chodzi na ten plac zabaw i nigdy nie chce wyjść do... Natalia Bardzo fajna zabawa dla dzieci (1) Zorganizowałam dziecku urodziny w Bajkowie i muszę pochwalić organizatorów.... Agnieszka EXTRA ZABAWA (2) polecam każdemu i dzieciom i dorosłym niezła zabawa panie które tam pracują... michał anita - opinia (2) Sala zabaw nowiutka z wieloma atrakcjami. Dzieciom (9lat i 5lat) najbardziej... anita iwona - opinia (1) polecam iwona urodzinki (1) Zauważyłam, że nie ma tu żadnych opinii więc postanowiłam coś napisać.... mama Jak na urodzinki to tylko do Tuptusia! (1) Mój syn obchodził w tym roku 6-ste urodzinki w Tuptusiu. Było SUPER!... Ania,mama Bartka Świetna zabawa ! (1) Byłam wraz z moją córką (13)i jej kolegą (11) w tym centrum zabaw. Pierwsze... Paulina Plac zabaw w Gdańsku - opinia (9) byliśmy w ubiegłym tygodniu z dzieciaczkami na palcu zabaw. Plac zabaw Ok... mamamama Świetne miejsce! (1) Nie rozumiem negatywnych opinii - wystawiają je chyba osoby, które same... Ela Idealna atrakcja dla dzieci (1) W Loopysie byliśmy w zeszły piątek, siostra, która mieszka we Wroclawiu... dorotes (...) (3) Byłam z dzieciakami w Loopy's World wielokrotnie. Po raz pierwszy kilka dni... Monika półkolonie 2012 (2) Niestety lato tego roku nie sprzyja kreatywności rodziców i dzieci jak pada... JolaSz. Udana sobota!!! (1) Byłam dzisiaj z moim dzieckiem w Loopy's World. Maja świetnie się bawiła, a... Natalia i Maja Ekstra (1) Pierwszy raz trafiłam na Loopysawe WRocławiu ale tydzień temu bylismy w... GOśka Dużo atrakcji, duża powierzchnia (1) Ogólnie fajne miejsce dla dzieci. Chyba największe w Trójmieście centrum... krecik Zabawa na 102!!!!! (2) Moje dzieci uwielbiają LOOPY'S! Jeździmy tam bardzo często, bo uwielbiam... katarzyna