Zabawa na 102!!!!! (2) Moje dzieci uwielbiają LOOPY'S! Jeździmy tam bardzo często, bo uwielbiam... katarzyna Świetna zabawa dla dziecka i rodziców (1) Byłam wczoraj z dzieckiem w Loopysie, było świetnie. To nasza kolejna wizyta... Maggda Świetna zabawa dla dziecka i rodziców (1) Byłam wczoraj z dzieckiem w Loopysie, było świetnie. To nasza kolejna wizyta... Maggda
Fajne dla starszych dzieci (1) Miejsce jest super i ma potencjał. Szaleliśmy razem z dzieckiem. Aby było... Kocio Super miejsce dla dzieci i rodziców (1) zorganizowaliśmy urodziny i impreza była bardzo udana. Dzieci bawiły się... olaM Duszno, tłoczno, drogo. (1) Jedyne takie miejsce w 3mieście, ale NIE POLECAM. Ceny biletów zbyt... Moritz Polecam (1) W tym miesiącu byłem ze swoim synkiem na urodzinach organizowanych na tym... Rafał Świetna zabawa (1) Odwiedziłam ostatnio to centrum zabaw bo nie miałam za bardzo alternatywy na... Jola MASAKRA - SAUNA (1) Moje dziecię było zachwycone atrakcjami tego miejsca, bo rzeczywiście jest... Przemek Polecam na urodzinki (1) Świetne miejsce zarówno dla dziecka jak i rodziców! Niezwykły plac zabaw,... Tata Amelki Fatalna obsługa (1) Niestety, dołączam się do negatywnej opinii o dziewczynie w czarnych włosach.... Agnieszka koszmar (1) pomijając brak identyfikatora chociażby "opiekunek" ktore tam rzekomo... janek38 Polecam (1) Generalnie jestem zadowolona z obsługi na Placu Zabaw. Panie są miłe i służą... Magda Sylwia - opinia (1) Niestety muszę wyrazić moje niezadowolenie z placu zabaw Tuptuś w Rumii, a... Sylwia Majówka (1) wybraliśmy się w Majówkę do Loopy's World z trójką naszych dzieci ( 4, 6, 9... rodzice trojaczków Nie polecam (1) Obsługa na placu zabaw w Alfie jest koszmarna. Dziewczyna była beszczelna i... bartek Szczerze polecam ;) (1) Z całego serca polecam FUN PARK. Mam porównanie z salami zabaw na śląsku i ta... Karolina Niezapomniane chwile dla dziecka (1) Witam, mam 2 letnią córeczkę i niedawno zorganizowaliśmy jej z mężem urodziny... Ilona Zeszli na psy! (1) W sobotę wybraliśmy się do Loopy`s, 2 dorosłe osoby + 2 dzieci (4 lata i... mama chłopaków Mama Oliwki (2) Sala zabaw godna polecenia. dziecko spędziło w sali ponad 2 godziny i było... Mama Oliwii