super miejsce (1) super miejsce dla dzieciaków warto chociaż ceny nie najniższe ale dzieci... Ewa Polecam goraco! (1) Super miejsce zarówno dla dziecka jak i dla mamy i taty! Niezwykły plac... Mama Tymka dalej nie ma ekipy sprzątającej???? (2) Minął rok i dalej nie ma ekipy sprzątającej?masakra...to juz nawet studentek... zaskoczony
Rewelacja ;) (1) Witam serdecznie wszystkich rodziców.W dniu dzisiejszym tj. 20.04.2012r.... Dominik Fajny placyk dla mniejszych ludzi (1) Loopies world, jest fajny, ale ma za wysoko półki do wchodzenia wyżej, przez... olo Super Zabawa (1) Od niedawna mieszkamy z żoną w Gdańsku i byliśmy w LOOPISIU pierwszy raz, ale... Marek polecam (1) Zorganizowałem w tym miejscu 6 urodziny mojego Synka. Szynek wraz z kolegami... Kris jestem bardzo zadowolona :) (1) Kilka dni temu wyprawiałam mojemu synkowi urodziny w Loopy's. Muszę przyznać,... Mamusia Piotrusia jestem za (1) Witam, po raz drugi wyprawiliśmy dzieciom urodzinki w LOOpisie, i ponownie... mama i tata To był dobry wybór (1) Nie przepadamy za urodzinami organizowanymi w tego typu miejscach, bo... Agata TAK (1) Polecam szczególnie mamom które chcą zrzucić kilka kg. Dzieci Zadowolone, a... Mama Tomka i Moniki na wesoło (1) tydzien temu bylam w Loopy's z moją 4letnią Zośka, na dzien dobry przemiła... Żaneta Urodziny (1) Jestem bardzo zadowolona z organizacji urodzin w Loopy's World. Pani, która... Katarzyna Rewelacja!!! (1) byłem dzis z synkiem i żonką w LOOPISIU i bardzo się tam podobało:) ja z... Tata KAZIKA Mama Emilki i Madzi - opinia (1) Byłam wczoraj ponownie po bardzo długim czasie w Loopys i muszę przyznać, że... Mama Emilki i Madzi Odpoczynek ;) (1) Zabrałam dzisiaj synka z kolegą do Loopys żeby odpocząć a maluchom dać szansę... Nicole Dobrze, że dałam się namówić :) (1) Nasz Kuba miał robione urodziny w Loopym, bo jego ciocia znalazła to miejsce... Silvermoon Super zabawa ..... (1) Idealne miejsce na wyprawienie urodzinek dla swojego dziecka. Byłam i jestem... Mama Aleksa Nie polecam!!! (1) oceniam urodziny mojego dziecka na niezbyt udane Panie mało zajmowały się... GZ Szczerze polecam! (1) Bardzo fajne, przyjemne miejsce zarówno dla dzieci, jak i mam. Kreatywne i... Zachwycona mama