SUPER ZABAWA (1) Witam córcia była na urodzinkach< nie swoich > bardzo mi sie podobalo... hubenka Krótko i na temat (2) -Słaba wentylacja, kilmatyzacji brak, Dzieci spocone aż z nich cieknie, byłem... MB Warto odwiedzić ! (1) Byłyśmy ostatnio z koleżanką i naszymi dziećmi w Fun Parku. Bardzo fajne... Iwona
Super Zabawa ! (1) Brakowało takiego miejsca w centrum Gdyni. Czysto, bezpiecznie, mnóstwo... Tata Oli miło spędzony czas (1) Byłem w marinie z całą rodziną i miło wspominamy ten dzień... sporo atrakcji... Michał Miłe miejsce dla dzieciaków (1) Bardzo fajne miejsce dla dzieciaków! Fantastyczna obsługa, choć na niektórych... M. wielka pomylka (2) odwiedzilismy centrum w tym tygodniu, personel niemily, automaty do gry... M&M Kpina (6) Masakra z tym placem zabaw , najgorsza obsługa , zwłaszcza kobiet , niemiła ,... Mango wrócimy! (1) Plac zabaw odwiedziłam miesiąc temu z młodszą siostrą. Jest niepełnosprawna.... Martyna nic ciekawego (1) Myślę że nie tylko ja mam takie wrażenie że ktoś miał dobry pomysł gorzej z... mama Koszmarna obsługa (1) Byliśmy z żoną i dziećmi w ostatnią sobotę. Dziewczyna "na bramce" była... Krzy$iek Polecam!!! (1) niezapomniane przeżycia, mniej odważnym instruktorzy dodają otuchy :) goraco... Patrycja Paulina - opinia (1) W ostatni weekend udaliśmy się do Kinderplanety z naszą 3,5 - letnią... Paulina Bardzo fajne miejsce (1) Wlasnie wrocilismy z Kinderplanety. Moje maluchy- poltoraroczna corcia i... domi rewelacja (1) Swietna rozrywka dla dzieci w każdym wieku, trasy dość krótkie, ale dzieciaki... altaica gorąco, ale pysznie (1) Czytałem różne opinie i zgadzam się, że gorąco ale moim dzieciom to nie... Krzysztof To jakaś pomyłka ?: ) (1) Jak na tak dużym placu/obiekcie , gdzie z toalet korzysta setki ludzi nie ma... Anna super miejsce (1) Bylam u Was z 2 letnim wnukiem Szymonkiem, bardzo wnukowi sie podobalo,... Starsza Pani Maria B O M B O W A Z A B A W A (1) Polecam rodzicom ten Plac Zabaw. Ogrom atrakcji wart swej ceny. Byliśmy z... Mama Tymoteuszka (3,5lat) Szwedzkie ceny polski poziom (1) Bylismy dzisiaj w tym przybytku rozkoszy...z dwójka dzieci (6 i 8 lat). W... iwen0901