nic specjalnego (1) Byłam dzisiaj z córką (4 latka) i miałam wrażenie, że chodzi przede wszystkim... Isa Dobra zabawa, ale... (1) Polecam, świetna zabawa również dla dorosłych, jednak brud jaki tam panuje to... ja rewelacja (1) Byliśmy wczoraj z rodziną było super, ja wyhasałam się jak dziecko :D mój 2... Wiola
podobało się (1) Jak dla mnie nie ma sie za bardzo do czego przyczepić. Córka z uśmiechem od... Ania Fajna zabawa (3) Najważniejsze po mojej wizycie Loopys World to zadowolone moje dzieci 11 i 8... Kycha polecam! (1) polecam ten plac zabaw dla wszystkich rodzicow, którzy chcą by ich dzieci... marion polecam serdecznie:) (1) wczoraj byłem z córeczką na placu zabaw po godzinie 12, córeczka jest mała... geode123 Urodzinki 8 stycznia (2) na początku bardzo bałam się organizować synowi urodziny, po przeczytaniu... jedna z mam Skandal! (1) Nie profesjonalna opieka... Przyprowadziłam na plac swoje dziecko około... Mama Mieszane uczucia (1) PLUSY: 1) duży plac, zabawy mnóstwo 2) w miarę bezpiecznie, jedynie te dwa... gosiareczka Urodziny (1) W tym miesiącu organizowałam urodzinki dla mojej córeczki w Bajkowie. Dzieci... ... Coś innego...?! (1) Spedziłem tam z synkiem prawie 3 godziny.Trudno oceniać i polecić lub nie... michu super plac zabaw (1) Obsługa super, miłe i uśmiechnięte Panie. Korzystam z tego placu przynajmniej... Mama Zosi :) Plac zabaw polecamy restauracji mówimy wielkie NIEEEEEEEEEE (1) Byliśmy na placu zabaw z 2 letnią córką Plac zabaw ok zarówno dla dzieci jak... Marta URODZINOWA PARTYZANTKA (1) 27 listopada 2010 byłam gościem na urodzinach wraz z dwójką moich dzieci... KG polecam (1) Wszyscy narzekają, że tam strasznie drogo i niemiła obsługa i duże kolejki.... patrycja Świetna zabawa!! (1) Looby's world to najlepszy plac zabaw na świecie (TO NIE ŻADNE KULKI!). Ceny... Magda Stanowczo za drogo (1) + za wyposażenie - za brak zróżnicowania cen w zależności od pory - sporo... PS mama - opinia (1) BARDZO FAJNIE SYNEK BYŁ ZACHWYCONY I Z PEWNOŚCIĄ JESZCZE TAM WRÓCIMY :) mama POLECAM POLECAM (7) JESTEM WYMAGAJACA MAMA 2 LATKA I OPINIA INNYCH MATEK TO BZDURA... ANITA MAMA MILANKA