Świetna zabawa!! (1) Looby's world to najlepszy plac zabaw na świecie (TO NIE ŻADNE KULKI!). Ceny... Magda Stanowczo za drogo (1) + za wyposażenie - za brak zróżnicowania cen w zależności od pory - sporo... PS mama - opinia (1) BARDZO FAJNIE SYNEK BYŁ ZACHWYCONY I Z PEWNOŚCIĄ JESZCZE TAM WRÓCIMY :) mama
POLECAM POLECAM (7) JESTEM WYMAGAJACA MAMA 2 LATKA I OPINIA INNYCH MATEK TO BZDURA... ANITA MAMA MILANKA Fajnie spędzony czas (1) Spędziliśmy tam blisko 3 godziny i uważam, że był to dobrze wykorzystany... MT mieszane uczucia (1) sam plac zabaw - WYPASIONY i BEZPIECZNY, dzieciaki przez 3h na pewno nudzić... Krzy$iek jednorazowe wejście (1) Polecam!!! wszystko ok .panie b. sympatyczne,pyszna kawa ,porządek mimo dużej... mama 2-óch chłopców polecam (4) Jeżeli umiesz ,lubisz się bawić ze swoim dzieckiem to naprawdę warto tu... jacek Porażka (4) Byłam z dziećmi w sobotę (4 lata i 2,5 roku) w centrum. Dzieci dostały czipy... Zawiedziona i zdenerwowana matka DO ANITY MAMY MILANKA (1) MIEJSCE GODNE POLECENIA, SUPER ORGANIZACJA, DZIECI NAPRAWDĘ MOGA SIĘ TAM... MAMA Było ok! (1) Wcale nie bylo brudno, ani nic nie smierdziało! Niektore zabawki są zużyte... Iliośka Rewelacyjna alternatywa dla przedszkoli (1) Moje 6-letnie blizniaczki az piszcza z radosci jak wiedza ze maja jechac do... Mama Sary i Soni zwykły małpi gaj (1) normalny małpi gaj jakich wiele. Mysle ze raz w miesiacu to dobra rozrywka... angoleka Wielkie rozczarowanie (1) Beznadziejna organizacja, niemiła, powolna obługa. sam plac zabaw fajny, ale... kaja urodziny (1) Witam, plac pełen niesamowitej zabawy ale jeśli chodzi o urodziny to... opiekun moja opinia (1) Jestem tatą 2-wu latka Stasia.Synek bardzo polubił L.park,widzę ogromną... Grzegorz Krajnowski majka - opinia (1) Świetne miejsce, zabawa dla rodziców i dzieci. Minusem jest bardzo powolna... majka Urodzinki w Tuptusiu (1) Witam. Ja również organizowałam urodzinki na tym placu zabaw. Były to... Mama Fajne na raz... (2) z moją gromadką jedno wyjście to ponad 200 pln - chore przy naszych... leśnik Super! (1) W koncu powstało coś takiego, gorąco polecamy! Moze nie jest zbyt tanio, ale... Witek