Super frajda dla dzieci i rodziców (1) Jedyne takie miejsce gdzie wspólnie z dzieciakami można spędzić sobotnie... baśka Miło (1) Super miejsce, przesympatyczna obsługa, duży wybór zabawek. Cena niska, co... Ja123 Katazryna - opinia (1) Super Zabawa również opieka Katazryna
Nigdy więcej (1) na plac zabaw niestety nie może wejść dziecko wraz z rodzicem .to nie jest... Ojciec :/ (1) Ładny i dosyć duży plac zabaw, miłe panie. Natomiast bardzo negatywnie byłam... ala Urodziny (1) Odradzam organizowanie urodzin. Na miejscu okazało się że równocześnie... Mama Kawalerskie&Panieńskie (1) Świadek zorganizował nam nietypowy wieczór kawalersko-panieński właśnie w... Kasia Zmiana P.Teresy i Karoliny :) (1) Jestem zszokowana opinią P. Ewy Brodowskiej. Z tego co słyszałam od znajomych... Stała Klientka Irenka - opinia (2) szczerze to mi się nie podobało, i co z tego, że teren jest duży czy wszystko... Irenka wspaniała rzecz (1) To wspaniale, ze ktoś pomyślał o takiej rozrywce dla maluchów. Jest tam tyle... mama Dla mnie bomba! (1) Miejsce jest niesamowite! Nawet skąpane w deszczu! To co wspominam najmilej,... BarCura świetna zabawa! (1) Spędziłam tam majówkę z rodziną. Polecam wszystkim, którzy nie chcą się... goche Rewelacja (1) Byłem już na paru takich torach w Polsce, od niedawna mieszkam w gdańsku,... Marcin Szelwach rewelacyjna zabawa (1) byliśmy z żoną synem i córką - fajnie spędzony czas dla całej rodziny -... Krzysztof Łukaszewski pozytywne zaskoczenie (1) Robilismy synowi urodziny w bajkowie i jestem w szoku ze dziaciaki tak... rodzice nie polecam (1) właściwie nie wiem po co taki plac zabaw istnieje - mały, wyposażony dość... karolina bardzo fajny plac zabaw (1) - miła i dobra opieka, fakt , że można wejść z młodszym dzieckiem na plac... karolina Coraz gorsza obsługa (3) Kolejny raz organizowaliśmy urodziny syna, i przestaniemy korzystać ze... jarek Dyskryminacja (2) Byłam z dziecmi w trakcie urodzin, w tym czasie nie warto przychodzic... Karolina Niestety właśnie się dowiedziałam że już nie istnieje :( (1) Chciałam wyrazić swoja opinię, że bardzo byłam zadowolona z tego placu,... Tusiax