Urodziny 11.03 (1) Witam, moje dziecko miało urodziny 11.03 (środa) Były na zmianie Pani Wioleta... Ewa Brodowska wujakowska - opinia (1) Podczas urlopu w Gdyni skorzystałam z dziećmi z tego placu i musze przyznac ,... wujakowska Urodziny (1) Plac zabaw zamykany jest na urodziny, jeśli grono dzici to min 20. Jet dużo... Moniqa
Podoba mi się (1) Polecam . Świetne miejsce do zabaw dla dieci Radosć widać na wszystkich... Joanna tak sobie (1) Na urodzinach zauwazylam słabe zaangazowanie pań prowadzących. Dzieci sa... mama Pola - opinia (1) Mój synek jest zachwycony :) a to najważniejsze.Ma dopiero 2 latka i 5... Pola polecam (1) serdeczne pozdrowienia i podziekowania za fahowe podejscie do mojego dziecka... joanna Polecam! (1) Witam. Urodziny mojej 3 letniej córki naprawdę były super!!!... Patrycja Reluga Nie polecam! (1) Zostawiłam tam 5latka na godzinkę.Gdy przyszłam,dziecko stało w kącie... MamaBartosza mamuśka - opinia (1) Jest to bardzo fajne miejsce, każde dziecko znajdzie cos dla siebie a i... mamuśka Polecam (1) Nie wiem jak było wcześniej ale byłyśmy z córką na tym placu w zeszłym... Patrycja Reluga Świetna zabawa (1) Świetna zabawa Ania Świetna zabawa (1) Mój synek był bardzo zadowolony i dzieci mogły szaleć pod czujnym okiem pani... Maja Bławat URODZINKI W TUPTUSIU KATASTROFA NIE POLECAM (1) ROBIŁAM TAM URODZINKI CÓRECZKI W WEEKEND DOKŁADNIE W NIEDZIELE SZCZERZE NIE... mama Tak sobie (1) Plac zabaw taki sobie, sprzęt już dosyć zużyty i poniszczony oraz straszne... mama Zdecydowanie polecam. (1) Fantastycznie zorganizowany, pełen atrakcji punkt dla dzieci powyżej 5 lat... vahan Przepis na wspaniały dzień czyt. Mozaika (1) Przepis na wspaniały dzień: 1.Na początek dnia poczujemy się jak w spa -... Max ja xD - opinia (1) Świtne miejsce dla dzieci :) Polecam! ja xD Aga - opinia (1) Sam plac zabaw jest fajny tylko trochę za mały...Unikam chodzenia tam w... Aga agnieszka - opinia (1) Bardzo fajny wystrój, zróżnicowane ,,urządzenia" do zabaw to plusy, jednak... agnieszka