Rewelka (1) Zabawa dla całej rodziny i to nie byle jaka! ....... Rewelacja! papa urozmaicona zabawa (1) Podobało się zarówno mi jak i 7-letniemu synowi. Duża przestrzeń z... sku po remoncie (1) byłąm dziś z córką w bajkowie ponieważ po szkole chodziył plotki o rzekomym... mama
A ja uważam, że super (1) Na placu zabaw byłam z 2 latkiem i 9 latkiem. Oboje bawili się cudownie i po... ania z gdyni Fajna zabawa na pochmurn-deszczowe dni (1) Byliśmy wczoraj całą rodzinką, ja żona i dwie córeczki 1,5 i 5,5 roku. Zabawa... degustator Bajkowo na nowo (1) Zapraszamy do odnowionej sali z miłą obsługą. Nowy Właściciel koszmar (1) okropny bałagan,panujący smród,rozwalające się zabawki i ogólne wrażenie... chris podziękowania dla dwóch brunetek (1) chciałabym podziekować dwóm paniom brunetką za miła i uprzejmą obsługę pani... karola smród i brud (1) Miałam okazję gościć z córką na urodzinach i co mnie uderzyło już na wejściu... ewas polecam (1) fajny plac zabaw. bardzo mila obsluga. Panie zwracaja uwage na dzieci dzieki... mama rewelacja , niezapomniana przygoda nie tylko dla dzieci (1) rewelacja , niezapomniana przygoda nie tylko dla dzieci doris POLECAM - super miejsce na wycieczkę szkolną (1) Zabrałam swoją klasę na zieloną szkołę i było wspaniale. Za rok wracamy na... Katarzyna KS - opinia (1) wizyta typowo w celu zabawy. nasze niespełna dwulatki czuły sie tam zagrozone... KS nie zadowolona (2) Moje dziecko miało tam urodziny i napiszę tylko tyle ODRADZAM,pani która... Karola Bardzo fajny plac zabaw. (1) Mój mały synek miał urodzinki na placu na początku maja.Muszę przyznać,że... Małgosia super zabawa - polecam innym :-) (1) super zabawa - polecam innym :-) tata2 każdy znajdzie coś miłego (2) Fajna zabawa, jak się trafi na urodzinki można otrzymać dodatkowe atrakcje.... orfina ok (1) Byłem z dziecmi na placu, opieka dzieci dobra i zabawki bezpieczne. Polecam Roman dobre miejsce do pozostawienia dziecka na czas zakupów (1) Bezpieczny i miły placyk zabaw. Nic wielkiego ale za to można spokojnie... mama super plac zabaw - warto polecić (1) Przed skorzystanie z placu zabaw, przeczytałem Wasze opinie na jego temat.... tata