Gokarty + tyrolka (1) Odwiedziliśmy FunArenę razem z żoną w niedzielę 12.04. Początkowo żona byłą... Adam Odradzam (8) Rzadko kiedy wystawiam opinie jednakże dzisiejsza sytuacja jaka spotkała mnie... mama Beata - opinia (3) Dzisuaj były urodziny moich córek 5lat i 1 roczek pani animatorka (tylko z... Beata
a mogło być tak pięknie... (1) Organizowaliśmy urodziny dziecka w bajkowie.Sala zadbana, nie za duża.Czysto... rodzice Zadowolona (1) Moja córka bardzo dobrze się bawi i lubi gdy zostawiamy ja pod opiekaą... Magdalena Opinia gokarty (1) Odwiedzilismy dzis gokarty elektryczne z rodzina. Szeroki i nowy tor, fajne... klientka super sprawa (1) Miejsce bardzo fajne w szczególności gokarty nas zaskoczyły, ponieważ... FR zabawnie ale zero elastyczności (2) Dzieciaki zadowolone (9 i 12) ale zupełnie nie rozumiem dlaczego bilet trzeba... Laura dzieci zachwycone, FunArena fajniejsza niż na billboardach (1) Byliśmy na gokartach. Córka 10 l. a syn 15 l, oboje zachwyceni bo później... jasioo super (1) Moje dziecko jest zachwycone. Najchętniej bawiłby się tu co weekend. Michał Natalia - opinia (1) Świetny plac zabaw dla dzieciaków, zjeżdżalnie, basen z pileczkami i... Natalia Co za dużo to niezdrowo (1) Wybraliśmy się na imprezę Sylwestrową z 2-letnią i 5-letnią córka. Dzieci... Katarzyna B. wielki żal (1) Kilka dni temu bylem na tym placu z moja córcią Gabrysia i niestety ku mojemu... Krystian jestem na tak! (1) Bardzo ciekawe miejsce na mapie Trójmiasta. Atrakcje bawią zarówno dzieci jak... Ma Kapitalne urodzinki dla malucha!!! (1) Wczoraj organizowałam urodzinki dla 5-latka i jestem bardzo zadowolona.... agnicha78 Fajne Miejsce do spędzenia wolnego czasu (1) Byliśmy ze znajomymi poskakać i pojeździć, super obiekt, brakowało takiego w... M.M. Polecam! (1) Miejsce na pewno ciekawe i warte odwiedzenia! Byliśmy ze znajomymi na... Pszemek mama i tata. - opinia (1) Witam serdecznie ostatnio bylismy z mężem i córka na placu zabaw Loopys... mama i tata. Brud, wadlwe urządzenia (2) Niestety o. Agnieszko -kiedy otwierała Pani działalność wszystko było nowe,... mama Oskara Akademia Malucha Porazka (2) Pani która dziś prowadziła Akademie Malucha nie ma zielonego pojęcia o... karola