Plamienie z dróg rodnych u 2 latki..?!

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny mam pytanie. Czy ktoś miał taki problem? Sytuacja wyglądała tak: o 15 w piątek niania zadzwoniła że mała zaczęła nagle płakać że ją brzuszek boli. Pojechałam natychmiast na miejsce i okazało się że mała ma gorączkę ok 39 stopni. Pojechałam do Falcka tam wysłali nas do szpitala. W szpitalu usg-zero zmian-do domu. Następnego dnia (sobota) mała nie miała gorączki ale ok 17 zauważyłam że na pieluszce po popołudniowej drzemce( zakładamy pieluszkę tylko do spania)ma ślad krwi. Nie wiedziałam co robić wyglądało to jak początek miesiączki u kobiety. Pomyślałam że to nie krew a może zrobiła taką krwistą kupkę i się pieluszka przesunęła ale nie. Sprawdziłam delikatnie wejście do pochwy chusteczką nawilżaną-krew. Zapakowałam małą i pojechałyśmy do szpitala. Tam Pani Dr miała zagadkę nie wiedziała od czego zacząć. Wzięłam tą pieluszkę ze sobą i ona po zbadaniu małej potwierdziła że to plamienie z dróg rodnych. Pobrała cewnikiem mocz, zbadali krew nic w wynikach nie wyszło. Mała miała konsultację ginekologiczną pod kątem tego czy ktoś jej tam czegoś nie wkładał (taka procedura ) oczywiście wykluczone. Więc z plamieniem odesłali nas do domu. Plamienia w tej chwili nie ma ale też nie mam pojęcia co to było.... ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Plamienie z dróg rodnych u 2 latki..?!

Ja bym na twoim miejscu poszła do ginekologa dziecięcięcego żeby rozwiał wszelkie wątpliwości.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślałam o tym i jeszcze o endokrynologu? Jeśli ktoś zna dobrego ginekologa dziecięcego poproszę o namiary.

dr sokołowska
dr Abacjew

Może jednak ktoś był w podobnej sytuacji?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

I co to było?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

Zwrot podatku 2025 (30 odpowiedzi)

Hej.aczy już wysyłają zwroty w Gdyni? ktoś dostał?