Jedzonko REWELACJA!!! (1) Dzisiaj po raz pierwszy postanowiłam, że wybiorę się do Sanatorium na... Karola Nie to samo co kiedyś (1) Znaleźliśmy tą restaurację jakieś dwa lata temu i przez długi czas było to... Michał Nie warto! (1) po zmianie wlasciciela lokal stracil bardzo dużo. Nie wiadomo czy to... dawid
Przepiękny wystrój i bdb jedzonko:) (2) Polecamy lokal i piękne zdjecia które rozjasniły ten lokal!!!!! jedzonko... Madziara Krzysztof - opinia (1) Wczoraj znowu byłem gościem w mojej ulubionej restauracji,i tu nie mam... Krzysztof Sanatorium odzyskalo swoją świetność! (1) Sanatorium odzyskalo swoja świetność Zmiany personalne naprawde poprawiły... Stały klient pod wrażeniem ! (1) Niesamowite, że w Sopocie można znaleść miejsce takie jak TO. Przepyszne... Beata Rozczarowana (1) Ogólnie bardzo lubimy to miejsce jedzenie jest smaczne, wystrój również... Agata No niestety kryzys już dotarł i tu... (1) Hm...bardzo przykro, iż muszę to napisać ale może dotrze to do menagerów... Stały(były) klient ola - opinia (1) jesli ktos lubi dania makaronowe to restauracja dla niego :) maja pyszne... ola Polecam każdemu (1) Oceniam Sanatorium bardzo pozytywnie. Pierwszy raz byłam tam parę miesięcy... ks krzysztof - opinia (1) odwiedzam to miejsce przynajmniej raz w miesiącu, i ubolewam nad faktem iż... krzysztof Całkiem całkiem (1) Przyznam, ze nie jestem bywalcem restauracji i do Sanatorium trafiłam za... Psyhe FANTASTYCZNIE (1) Najwspanialsza restauracja, w sopocie, pyszne jedzenie, super obsługa,... ona Wszystko ok gdyby nie... (1) Wszystko byłoby ok gdyby nie jeden z kelnerów w dłuższych włosach o bardzo... M Obsługa rodem z PRL (1) Rozumiem, że wszyscy w miarę sensowni kelnerzy wyjechali na Wyspy ale... Bartek śniadanie ze spleśniałym chlebem (1) Odwiedziłam tę restaurację raz, zaprowadziwszy tam przyjezdnych znajomych na... Julia Płotkowiak fajne miejsce (1) klimat może nie powala, ale jest ok, a jedzenie naprawdę smaczne dorota SUPER (1) Bardzo cenie sobie to miejsce. Kiedy mamy z moja dziewczyna ochote na dobra... pio