Polecam (1) Restauracje odwiedzilismy dziś pierwszy raz. Skorzystaliśmy z oferty... Ola Pozytywne zaskoczenie (1) Piszę tą recenzję po 2 pobytach w tej restauracji. Skorzystaliśmy z groupona,... Arek nowa restauracja Sopot (2) za restaurację zabrali się ludzie nie mający zielonego pojęcia o gotowaniu... darek
Serdecznie polecam (1) Pragnę pocecić wszystkim którzy cenią sobie wyszukane smaki w przystępnej... Michał Fer Esktra!! (1) Rewelacja !! Każdy kęs jest magiczny pyszny obłędny !!! Byliśmy na urlopie... Magdalena Zdecydowanie polecem (1) Wnętrze wielkie WOW! Jedzenie również bardzo smaczne, a krem chrzanowy.. no... Monika Miło zaskoczona (1) Od 2 lat rzadko sięgam po mięso i na palcach jednej dłoni wyliczę... Alicja Warto wejść! (1) Świetna lokalizacja, blisko "Monciaka" :) Przepyszny krem chrzanowy i kawa... Zuzia Przepysznie! (1) Jestem zachwycona i na pewno nie raz odwiedzę ten lokal! Platinum to miejsce... Ona Pierwszy raz. Pierwszy z wielu. (1) Ładne wnętrza, wygodne stoły i spokojna kolorystyka. Bardzo przyjemne miejsce... Maksymilian Ocena lokalu (1) Jedzenie bardzo dobre, polecam ! Mistrz Polecam (1) Fajne nowe miejsce w Sopocie , dobre ceny i pyszne jedzenie ! Tomek Po zmianie - masakra (1) W Sanatorium byłam kilka razy, wcześniej wielokrotnie polecałam znajomym i... (była) stała klientka NIGDY WIECEJ !!!! (1) Niestety dziś kuchnia sie nie popisała !!! Jesteśmy stałymi klientami ale to... Beata żółta kartka! (1) Jestem klientem Sanatorium od momentu jego powstania i z przykrością muszę... Kacper klient - opinia (2) Bardzo dobre potrawy. Jednak lokal bardziej przyjazny jest psom niż małym... klient ŻENADA (1) Dzisiejsza wizyta w sanatorium była moją ostatnią, kelnerka nie potrafi się... Basia miłe letnie popołudnie :) (1) Wybrałam się do restauracji z polecenia znajomych. Miejsce miłe, piękne... Karolina nieprzyjazna obsługa (4) na obiad przyszliśmy z naszą roczną córeczką, która również chciał coś... joanna =( (1) Przez 3lata była to maja ulubiona restauracja. Niestety po zmianie wystroju w... Kinga K