najlepszy masaż w Trójmieście! (1) Z czystym sumieniem wystawiam "szóstkę", ponieważ od kilku lat jestem stałą... Dorota Pozytywne zaskoczenie (1) Polecam, bo jestem stałą klientką tego salonu. Zawsze cenię tu jakość... Ania Prawdziwy relaks! :) (1) Jakieś dwa tygodnie temu miałam okazję skorzystać z masażu całościowego, na... Zrelaksowana
POLECAM! (1) W salonie panuje sympatyczna atmosfera , Panie z obsługi bardzo miłe,... Bogusława Polecam (1) Jestem klientką salonu od wielu lat. Pani Kamila jest najlepszą kosmetyczką... Magda Super! (1) Jak tylko bolą mnie plecy idę na masaż kręgosłupa i jest wykonany... Sandra Pani Kamilka (1) Jedna z najlepszych kosmetyczek do której z miłą chęcią wracam. Pani Kamila... Olivcia super (1) Pani Monika - niezwykle solidna, profesjonalnie podchodząca do swojej pracy,... klientka KOSMETYCZKA SUPER!!!!!!!!!! (1) Polecam kosmetyczkę, robiłam co prawda hennę z regulacją ale wykonana bardzo... Ania POLECAM PANI ASIA KOSMETYCZKA (1) Jestem stałą klientką salonu i jestem bardzo zadowolona. Pani Asia- jest... Jola Masaż marzeń (1) Zafundowałam sobie masaż relaksacyjny na urodziny, zaciągnęłam przy okazji... Agnieszka Rewelacja!!! (1) Chciałabym zachęcić wszystkich którzy mieli ciężki dzień i chcą zapomnieć na... Ania PEŁEN RELAKS, ODPRĘŻENIE I SUPER CIAŁO... tylko +DLA URODY (2) Klimat jakiego trudno znaleźć, odprężenie i relaks jakiego trudno osiągnąć,... gosia masaże (1) Powiem krótko i na temat:masaż u Pani Kasi i Pani Moniki to mistrzostwo... karo POLECAM!!! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam :) i dziękuję Aga Cudo! (1) Wybrałam się z koleżanką na masaż relaksacyjny. Świetna atmosfera, cudowna... Misteria Polecam gorąco!!! (1) To mój pierwszy masaż,dostałam od syna z okazji Dnia Matki,będę na pewno... Bożena lomi lomi (1) to był mój pierwszy masaz i był naprawde cudowny, serdecznie polecam. Pani... ania swietna atmosfera (1) bardzo polecam salon kosmetyczny, mila i fachowa obsluga, robilam pedicure i... angela Profesjonalizm (1) Polecam wszystkim!!!!!!!Panie kosmetyczki są świetne.Bardzo miłe.Posiadają... Kasia