Aga - ocena (1) Wspaniałe miejsce. Mój 3-letni synek uczęszcza na indywidualne zajęcia od... Aga Mama - ocena (1) Fantastyczne przedszkole dzięki niemu mój synek zaczął mówić ,oraz... Mama Mama - ocena (1) Nie wiem co mam napisać. Chodziłam z dzieckiem na zajęcia dłuższy czas,... Mama
Patrycja - opinia (1) Przecudowne miejsce!! Opieka i jakość przede wszystkim na wysokim poziomie.... Patrycja Mama - opinia (1) Nie uczęszczamy długo na zajecia z synem, ale już widzimy poprawę w... Mama Nadal w szoku - opinia (1) Dziś z tej placówki wyszło samo dziecko- uciekło. Dziecko 5 letnie z... Nadal w szoku Becia - opinia (1) Cudowni ludzie, zwłaszcza Zalozycielka, wsparcie nie tylko dla dziecka ale... Becia joanna - opinia (1) Przedszkole specjalistyczno-terapeutyczne, zajęcia w maciupeńkiej "grupie"... joanna Fantastyczne miejsce!!!! (1) Najlepsze miejsce, gdy w życiu Twojego dziecka zaczną się jakieś problemy i... Kasia Polecam serdecznie (1) Chciałabym bardzo polecić wszystkim rodzicom dzieci z problemami i nie tylko Karolina Balcerzyk Odradzam (2) Straszna atmosfera, bardzo głośne rozmowy przy kawie, które uprzykrzają... Odradzam Polecam (1) Bardzo chcę podziękować pani Dorocie i całemu personelowi Plusika z opiekę... mama Placówka godna polecenia (1) Trafiłam tam z Dzieckiem Autystycznym dwa lata temu. I gorąco polecam. W... Karina