Urząd Pocztowy

Urzędy pocztowe

Gdańsk, Bernarda Milskiego 1

Prawda - ocena (1) Ten urząd pocztowy na ul Milakiego 1 to jest tradedia/porażka Prawda Doris - ocena (1) W godzinach 15.05-15.20 przerwa , oba okienka nieczynne, nie da się nic... Doris xxxx - opinia (1) Zapraszam wszystkich narzekających do pracy w tej placówce i zobaczycie jak... xxxx
parodia placówki pocztowej - głęboki PRL (1) najgorsza placówka w gdańsku, wysyłam często a korzystałem już z wielu... stalybywalec Omijać (1) Chyba najgorsza placówka poczty w Gdańsku, często kolejki spowodowane jedną... Bardzo niezadowolony konsument Koszmar (1) Koszmar to mało powiedziane. Kolejki w godzinach popołudniowych są bardzo... Piotr Zero kompetencji (1) skargi@poczta-polska.pl tutaj mozna wyslac skargę, ja napisałam, polecam,... Anetta Żart? (1) To jest jakaś kpina już. Niestety od jakiegoś czasu jestem zmuszona do... Gość Awizo (1) Listonosz wrzuca awiza na następny dzień a na śledzeniu przesyłki widnieje... Morfeusz najgorsza poczta (1) Listonosz nie pofatygował się nawet, żeby zadzwonić do drzwi chociaż czekałam... wkurzona klientka brak sprawności w obsłudze klienta na poczcie nr 20 (1) W dniu dzisiejszym około godz.11.00 na poczcie stałam około godziny myślę, że... Helena Turzyńska TEN ODDZIAŁ TO HAŃBA DLA CAŁEJ POCZTY POLSKIEJ (3) Nie ma przekleństwa w żadnym języku adekwatnego do tego co myślę o sposobie... Zagubiony w kolejce smutne (1) niestety wszystko co pan wcześniej napisał jest prawda. nic dodać nic ująć...... mieszkana chelmu