A propos wyjazdów - jaką macie nawigację samochodową? (12) Chcę kupić jakaś niedrogą no ale żeby była dość dokładna..co możecie polecić? jula Wypoczynek na Pomorzu (2) Pomocy!!!! Szukam miejsca na wypoczynek dla młodej pary. Chodzi o 2-3 dni,... goßć Wakacje z dzieckiem nad pełnym morzem (6) czy możecie polecić ośrodek z placem zabaw i udogodnieniami dla dziecka (4... gosiagosia
Nocleg w Karpaczu (8) Witam, czy możecie polecić dobry nocleg w Karpaczu lub Szklarskiej Porębie?... kkasita Praga - Polski bus - ktoś jechał? Wrażenia. (3) Hej Czy ktoś z Was jechał polskim busem na Pragę? Jak ,,wrażenia''? Bardzo... Praga Rzym Wizzair - pytania (1) Witam, Czy leciał już ktoś do Rzymu z Gdańska ? Jak podróż ? Pytam bo mam... BRG Ostrzyce - gdzie noclegi? (1) Szukam noclegu na weekendowy wypad do Ostrzyc. Ktoś coś poleci? Kami1234 Wakacje - Sudety (7) czy mozecie polecic jakies fajne miesjce na wyjazd z dziecmi w wieku... mamusia Rodzinne wakacje na Mazurach (7) Czy możecie coś polecić na wypoczynek rodziców z dzieckiem 1,5 rocznym. as Kwatery Zakopane - polecicie coś? (4) Czy któraś z mam może polecic kwatery w Zakopanym lub oklolicach? kelly Gdzie na wycieczkę jednodniową z 2-latkiem? (9) jak w temacie, ewentualnie weekendowe. Ida wakacje, fajny moment na takie... kararinah Nocleg Bieszczady Beskidy - polecicie coś? (1) Beskidy u Wielickich Szczyrk Bieszczady Zieelona Polana , Łączki może... Kamila Zakynthos 16.06 z Gdańska (1) Czy leci ktoś z Was na Zakynthos 16.06 do hotelu Azure Resort z dziecmi? -Ala Chorwacja - samolotem - z dziećmi - gdzie? (3) Prosze podajcie konkretne nazwy hoteli i miasta które możecie polecić na... zzzz Bilety lotnicze (2) Jeśli już mowa o wakacjach, o miejscach które warto odwiedzić, to powiedzcie... olga67 Poszukuję sprawdzonego noclegu w Berlinie! (4) Dwoje dorosłych i dziecko - ma ktoś jakieś namiary? Roberta Wakacje w sierpniu (2) Mamuśki gdzie polecacie wyjazd w drugiej połowie sierpnia. Chodzi mi o Europę... gosia24 Kraków z dwójką rozrabiaków (5) Hej. Możecie polecić jakieś fajne miejsca do odwiedzenia w Krakowie z dwójką... Ola Co warto zobaczyć z dzieckiem w Zakopanym? (6) Jak w tytule. Jade do Zakopanego z 3 letnia corka a sama w gorach nie bylam... Asia Noclegi w Dolinie Prądnika/Ojcowski Park Narodowy (1) Możecie polecić coś sprawdzonego:) z góry dziękuję :) ata211