Szybka pomoc i miła obsługa (1) Bezproblemowe umówienie się na konkretną porę. Człowiek uśmiechnięty, naprawi... Krzysztof Uważajcie na tego człowieka (1) Szef firmy p. Adam okazał się człowiekiem niekompetentnym. Cena za usługę... Konrad polecam (1) Bardzo polecam usługę hydrauliczną, dobry kontakt, szybkie przeczyszczenie... Anna
Dobra i szybka naprawa (1) Ciekło spod umywalki w łazience. Jeszcze tego samego wieczora Pan Adam... Jarek wspanialy serwis, ocena na szostke (1) Awaria w lazience, hydraulik pojawil sie szybko i w blyskawicznym tempie... Teresa Lorentsen udrożnianie rur (1) udrożnienie rur kanalizacyjnych z wymianą syfonów oraz miski ustępowej.... maciej Szybko i fachwo (1) Szybko konretnie. Bardzo sympatyczny człowiek. krzysztof Proszę uważać na tego Pana. (1) Przedstawiciel "fachowców". Drobna sprawa okazała się Bardzo Droga, a praca i... Andrzej Sprawdzony fachowiec godny polecenia! (1) W ciągu ostatnich 3 lat Pan Adam przeprowadził 5 różnych napraw... Ewelina POLECAM (2) Wszystko jak najbardziej OK.Byłam totalnie załamana i nie wiedziałam co... Beata Zadowolony klient :) (1) Bardzo szybko i solidnie.Pan kulturalny i miły,doradził,sam pojechał,kupił... Jerzy wc picker - opinia (1) Dodzwonienie się tam i zamówienie usługi graniczy z cudem. Kiedy w końcu... wc picker bardzo solidna Tania Firma (2) Bardzo solidni .tani i nie naciagacze !!!!!naprawa szybka.bardzo mili... Agnieszka Prawdziwy Profesjonalista - Rewelacja !!! (1) Rura odpływowa odetkana szybko i skutecznie. Dzień wcześniej inny "fachowiec'... zadowolony klient polecam (1) Polecam. fachowiec przyjechał punktualnie na ustaloną godzinę, cena ustalona... zadowolony klient Szybko Solidnie (1) Polecam .Przemily Pan.Znajacy sie na swojej pracy i przedewszystkim dokładny. Grzegorz .. (1) Beznadzieja, może i Pan miły i w ogóle ale kompletnie nie znający się na... SM Nie udało mi się do nich dodzwonić (1) Nie wiem, jak tam usługi, bo w końcu z nich nie skorzystałam. Ale... Agata Dla mnie bomba (1) Polecam!! Irmina polecam na 100% (1) Polecam tylko tę firme nikogo inneo, pełen profesjonalizm, cena ustalona z... daga