pełen profesjonalizm ! (1) Przez pękniętą od mrozu rurę zalało mi mieszkanie. Na szczęście pomoc szybko... zadowolona POLECAM (1) Jestem pod niesamowitym wrażeniem naprawdę warto skorzystać z usług tej... osoba prywatna SUPERRRRRRRRR!!!!!!!! (1) Zgadzam się z przedmówczynią, super fachowcy, jestem pozytywnie zaskoczona. Klaudia
Nie oszczędzaj, zapłać im (1) Sprawili cud, rzeczy niemożliwe stały się możliwymi. No cóż skroili sporo... Pani z parteru BARDZO POLECAM (1) Bardzo polecam solidna firma . Nie ma problemu która to godzina -oni zawsze... Barbara będę korzystał (1) Szukałem hydraulika trafiłem na tą firmę, przeczytałem komentarze,... Irokezik GODNI POLECENIA !!! (1) Powiem tylko tak - awaria w NIEDZIELĘ ! telefony administracji milczą ,inni... MAX Super (1) To chyba najlepsza firma remontowa z jaka się kiedykolwiek spotkałem,... Zbyszek Polecam (1) Serdecznie polecam, tych Panów. Rzeczowi i rzetelni.Wszystko szybko, a tego... Mariusz Oby częściej tacy fachowcy (1) Jestem naprawdę pod wielkim wrażaniem, nie ma jak osoby znające się na... Zuzanna Serdecznie wszystkim polecam (1) Nie ma jak prawdziwi fachowcy, wprawdzie najpierw przyjechali na awarię (... BALBINA 180zl za 10 minut pracy (1) Wezwalem serwis do odepchania zlewu w kuchni. Zajelo im to 10 minut.... Kuba Przyjechali, usunęli problem (1) Totalnie zapchał mi się kran w kuchni. Zadzwoniłem, umówiłem, ustaliłem cenę... Marcin Szybko i sprawnie (1) Bardzo gorąco polecam! Problem, który wydawał się beznadziejny, został... zenia Chcesz usunąć awarię - poszukaj innej firmy (1) Zadzwoniłam wczoraj po południu, Pan obiecał że na pewno przyjadą (cenę... Iwona Serdecznie polecam (1) Bardzo fachowa ekipa, serdecznie polecam !!! To, że młodzi to akurat uważam... Emilia NIE POLECAM !!! (1) Sprawa dotyczyla zapchanej rury. Telefoniczne ustalenia co do ceny od 150 do... A. Serdecznie wszystkim polecam!!! (1) Nie będę się rozpisywała, ale naprawdę są to świetni fachowcy. Wszystko... Elwira Znakomici fachowcy! (1) Nie dość, że uprzejmi, mili, a nawet zabawni, to z pracą uwinęli się w... X. wszystko ok (1) sprawnie i szybko, bez zbędnych kłopotów, znają się na rzeczy i nawet można... polecam