WC (1) Godzinę temu, naprawił mi Arek (zgodnie z prośba o zwracanie się po imieniu)... Iwona K. Pod wielkim wrażeniem (1) Powiem tak-dziś miałem D U Ż Ą awarię w domu,na 4 wykonane telefony,3 firmy... Marcin myśmy nie wiedzieli Ostrzegam !!!!! (2) Absolutnie nie polecam. Zjawili się bez narzędzi, nie potrafili naprawić... Miro
dobra firma (1) fachowa obsługa, szybka akcja, sympatyczni pracownicy, bez problemowo= gorąco... Słoń Spoczko (1) A tam narzekasz;p mi rurka ciekła zadzwoniłem przyjechali o umówionej... elwis80 Świetni fachowcy (1) Panowie już wielokrotnie byli u mnie i chętnie jeszcze ich zaproszę. Bardzo... Anastazja POLECAM (2) Panowie wezwani na awarie o godzinie 23 z minutami bardzo szybko i bez... Aneta Serdecznie polecam ta firmę (1) Serdecznie polecam ta firmę doskonali fachowcy. Panowie wykonali u mnie w... Jadwiga Gorąco polecam (1) Panowie przyjechali aby udrożnić rurę pod wanną, wszystko poszło szybko,... Aleksandra Profesjonalnie. (1) W wynajmowanym mieszkaniu pojawiły się problemy z kranem i nieszczelnymi... Młoda Niepoważne traktowanie klienta (3) Dwukrotnie umówiliśmy się na drobną instalację rur w łazience. Niestety w... daniel k. udrażnianie kanalizacji i nowa instalacja (1) serdecznie polecam pana adama za fachowe doradztwo i sumienność, nie po raz... waldemar Zalałam sąsiadów... (1) Kolanko pod brodzikiem przeciekało i zalewałam sąsiadów. Panowie przyjechali... Zalewająca Sąsiadka KULTURA I PROFESJONALIZM (1) AWARIA POWSTAŁA NAGLE I TO PODCZAS MOJEJ NIEOBECNOŚCI (PĘKNIĘTA RURA W... Marta ZDZIERSTWO!!! (1) Wezwałam pomoc do zatkanej rury, banał!!!Hydraulik rzeczywiście przyjechał... Karolina drożyzna (1) Udrożnienie kibelka, wizyta 20minut -cena160 złotych. Nie polecam ,chyba ,... Katarzyna masakra (1) pan mial przyjechac do udroznienia rur, okazalo sie ze trzeba wymienic... paula