MG - ocena (1) Szybko,profesjonalnie naprawa wycieku wody spod WC oraz brodzika. Hydraulik... MG Artur - ocena (1) Bardzo solidny fachowiec. Praca wykonana sprawnie i dokładnie, a do tego w... Artur Mariusz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy. Zleciliśmy instalację systemu... Mariusz
Ewa - ocena (1) Z całego serca polecam pana! Bardzo profesjonalny, rzetelny i uprzejmy.... Ewa Andrzej - ocena (1) Polecam usługi pana. Fachowiec z dużą wiedzą i doświadczeniem, który szybko... Andrzej Elżbieta - ocena (1) Serdecznie polecam firmę! Zleciłam im kompleksową instalację sanitarną oraz... Elżbieta Roman - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić usługi pana. Bardzo profesjonalny fachowiec,... Roman Robert - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy. Zlecenie obejmowało instalację całego... Robert Milena - ocena (1) Zdecydowanie polecam usługi pana! Bardzo profesjonalny, rzetelny i uprzejmy.... Milena Bartosz - ocena (1) Świetny fachowiec! Pan szybko zdiagnozował problem i równie szybko go... Bartosz Janek - ocena (1) Z całego serca polecam firmę! Ekipa była niezwykle profesjonalna, rzetelna i... Janek Aneta - ocena (1) Serdecznie polecam usługi tego hydraulika! Od samego początku czułam się... Aneta rozczarowany klient - ocena (1) Usługa wykonana przez "fachowca" za jedyne 200 zł załatwiła problem na... rozczarowany klient Mateusz Dobra - opinia (1) Niesamowicie wykonana robota wymiany baterii, z uśmiechem na ustach mogę znów... Mateusz Dobra Michał - opinia (1) Bardzo sympatyczni panowie. Robota wykonana profesjonalnie i w miłej... Michał Lye - opinia (1) Milo i szybko! Problem rozwiazany w pare godzin, szybka interwencja i i... Lye Elżbieta - opinia (1) Doskonały fachowiec praca wykonana szybko i dokładnie potrafi też doradzić w... Elżbieta Magda M - opinia (1) Bardzo polecam usługę. Pan Adam to prawdziwy profesjonalista. Instalacja... Magda M AW - opinia (1) Świetny fachowiec. Profesjonalna obsługa. Szybki i sprawny czas realizacji.... AW Jasień - opinia (1) Serdecznie polecam, fachowo wykonana robota, świetna jakość usługi. Pomoc o... Jasień