POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Polecam wszystkim :) (1) Doskonały ośrodek i doskonali instruktorzy. Szczególnie polecam wszystkim... Kasia p. Marek Romanowicz jest najlepszy ;) (1) Chcialabym podziekowac p. Markowi za mila wspolprace. Polecam osrodek i... mala Marta D. Dobry ośrodek polecam (1) Wpełni moge polecic ten osrodek.Dobry instruktor ktorego moge polecic p.Piotr... Jędrzejewski
Polecam i nie polecam (1) Polecam pana Marka oraz pana Wojtka Gałke / nie polecam Jo to józefa szlaka... Maciej Polecam (1) Polecam Poldka wszystkim, którzy chcą zostac dobrymi kierowcami profesjonalna... Paweł Dębek Radek (ofca) POLECA! (1) Genialny ośrodek pod względem Prędkosci zdawania! Kurs Teoretyczny... ofca mąż kursantki - opinia (2) Przyjmują na kursy WSZYSTKICH którzy się zgłoszą bez względu na liczbę... mąż kursantki jak jazdy to tylko- Piotrek Jereczek :) (1) Trafiłam do Piotrka z innej szkoły prawo jazdy i dopiero u niego nauczylam... natalia POLDEK - to naprawdę dobra szkoła jazdy (1) Jeśli prawko to tylko w Poldku. Profesjonalizm i poczucie humoru sprawiały że... Piotr P Nie zaluje (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdalem za pierwszym razem. Praktyka... Marcin SUPER (1) Jezdzilam z Panem Tadeuszem P. jest bardzo zadowolona. To przeuroczy i bardzo... mala CO TO ZA OBSŁUGA... (2) CHCIAŁEM ZAPISAĆ SIĘ NA KURS PRAWA JAZDY KAT. A. KILKA DNI TEMU DZWONIŁEM DO... Arecki007 w końcu i ja ..... (1) W końcu i ja mogę sie na forum wypowiedzieć i co myśle opowiedzieć:)Na... Kamila Trjoanowicz :) (1) Szczególnie polecam Pana Piotra! Młody cierpliwy sympatyczny, no rewelka.... ewka Polecam (1) Profesjonalne, powazne i ludzkie podejscie do kursanta. Elastycznie terminy... Dan piotrek - opinia (1) polecam wszystkim kturzy kcom zdawac na prawo jazdy niech sie niewachajom bo... piotrek Kat.C (1) Nie ma żadnego problemu ze zdaniem egzaminu na kategorię C po kursie u Pana... JR Poldek The Best!!! (1) ukonczylam kurs :) jestem baqrdzo zadowolona...wyklady z panem Markiem sa... zadowolona kursantka Marek R. - the best!! (1) W Poldku zrobiłem ciężarówkę i ciężarówke z przyczepą. egzaminy zdałem za... Radosław B. WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!! (1) Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia całej kadrze firmy Poldek... zadowolona kursantka