POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Piotrek J WIELKIE dzięki!!!! (1) Prawko zaczynałam w POLDKU rok temu. Szkoła taka sobie, pan Józek jako... Ola P Zdałem za 1 razem (1) Dziekuje panu Markowi za genialne prowadzenie wykladow oraz panu Józefowi za... Remigiusz Dziekuje Panu Jozkowi (1) Koncze wlasnie jazdy i uwazam ze przygotowanie mnie przez pana jozka jest... Maciek
KAT. A - PAN MAREK REWELACJA!! (1) ROBIŁEM W POLDKU KAT. A I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY!! PANIE W BIURZE MIŁE I... RAFI ZEBY TAK BYLO WSZEDZIE JAK TU! (1) robiłem prawo jazdy kat.C i jestem bardzo zadowolony ze sposobu nauczania i... Demianiuk Nic dodać nic odjąć! Polecam (1) O poziomie ośrodka szkoleniowego decyduje przede wszystkim kadra... Monika G. Agata C - opinia (1) Polecam wszystkim Pawła Zawadzkiego. Jest rewelacyjnym instruktorem,... Agata C Polecam Poldka (1) Odbyłem kurs prawa jazdy kat "C"w br. roku /21.o5.-22.o6.2008r./. W ośrodku... Paweł Winnicki Świetny instruktor! (1) Polecam wszystkim Poldka, a szczególnie instruktora Piotra Jereczka!... Paulina Grzybowska Kat.C (1) Polecam Poldka. Pełen profesjonalizm.Pan Piotr bardzo dobrze uczy, daje dobre... Mateusz Rewelacyjny Instruktor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Witam nazywam sie Kubik Sylwester. Moja przygoda z prawem jazdy zaczeła sie... Sylwester Kubik [OSK POLDEK] - Gorąco Polecam ;) (1) Miła obsługa, wykłady przebiegają szybko i ciekawie. Jako instruktora... Aleksander Polecam Poldka i P.Józefa Szlaka ! (1) Jako instruktora polecam pana Józefa Szlaka. To osoba mobilizujaca do... Angelika Podziękowania dla Pawła (1) Chciałbym bardzo, ale to bardzo podziękować panu Pawłowi Zawadzkiemu za to... R ODPOWIEDNI LUDZIE NA ODPOWIEDNIM MIEJSCU!!! (1) SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA MARKA LASKOWSKIEGO I PIOTRA... ANIA BARCZYK Podziękowania dla Piotrka (1) Część teoretyczna prowadzona bardzo profesjonalnie a przy tym zabawnie :)... a artystka co nie potrafi parkować - opinia (1) Józef S. ... Przez jego wieczne krzyki i docinki byłam tak przestraszona i... artystka co nie potrafi parkować Polecam Piotra Jereczka :) (1) Kurs rozpoczęłam we wrześniu. Zajęcia teoretyczne prowadzone były w luźnej... Kasia Nie polecam POLDKA!!! (2) To co przeżyłem po złożeniu reklamacji na instruktora nie mieści się w... MK Egzamin B zdany jak zawsze dzięki panu Piotrowi ;) (1) szkolenie teoretyczne bardzo profesjonalne instruktor świetny, atmosfera... Kamil