POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Ogromne Podziękowania dla pana Pawła Zawadzkiego ;) (1) Cierpliwy nauczyciel, wspaniały człowiek zaangażowany w swoją pracę,... Patrycja fred - opinia (1) Kurs trwał dośc długo, gdyż nie trafiłem na najlepszego instruktora w... fred Zadowolona (1) Od dzisiaj jestem szczęśliwym nabywcą prawa jazdy, wielkie podziękowania dla... Aleksandra Kowalewska
Polecam Pana Pawła Zawadzkiego (1) Właśnie wróciłam z egzaminu - musze przyznać się, że oblałam. Byłam bardzo... Ada Najlepszy instruktor Paweł Zawadzki (1) Polecam wszystkim tego instruktora, naprawdę świetny fachowiec. Opanowany,... Łukasz polecam:) kolejny zadowolony:) (1) Witam niedawno zdałem pozytywnie egazmin państwowy na kat. B niestety po... Damian Rogalewski Ośrodek godny polecenia! (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone byly bardzo konkretnie.Pan Marek skupial sie... Aleksandra H. Piątka z malutkim minusem (1) 1. Obsługa - Panie w sekretariacie bardzo miłe i pomocne. 2. Wykłady - Pan... Tomasz Jusza krystian - opinia (1) zdecydowanie polecam! szczegolne pozdrowienia dla Pawła Zawadzkiego i... krystian Polecam gorąco! (1) P. Pawła Zawadzkiego polecił mi kolega i już po pierwszej godzinie byłam... Asia Podziękowania dla Piotra Jereczka :) (1) W sumie polecano mi innego instruktora i przypadkiem trafiłam na jazdy do... Sylwia Polecam. Szczególnie dla tych, co mają problem z "rękawem" (1) Jestem już posiadaczką prawa jazdy i to dzięki jazdom z Poldkiem! Magda Pozytywnie (1) Przebieg kursu okreslam bardzo pozytywnie. Jezeli ktos umie sluchac to na... Zadowolony Kursant :) Podziekowania Dla Piotra ! (1) Zacząłem kurs dość dawno bo 28 lutego. Wykłady teoretyczne w dobrej... Rysiek M. udało się ! ;D (1) Bardzo polecam Pana Piotra Jereczka! Dzięki niemu zdałam za 2 razem i już... Agata Wasilewska Instruktor Paweł Zawadzki - najlepszy instruktor!! (1) Zdałam!!A to wszystko dzięki Panu Pawłowi: cudowny człowiek, super... Ilona Hałas POZDRO DLA PANA PIOTRA od C (1) wszystko ok Instruktor Pan PIOTR uczył mnie na kat. C i tak mnie nauczył ze... Jaca Gorąco polecam (1) B serdecznie i goraco polecam p. Piotra Jareczka dzięki któremu wreszcie... Gosia Polecam POLDKA i instruktora Pawła Zawadzkiego (1) Kurs na prawo jazdy odbyłam w jednym z ośrodków na Przymorzu. Instruktor... Marzena Najlepszy instruktor Paweł Zawadzki (1) Witam zdałam egzamin za drugim razem i jest to zasługa instruktora Pawła... Wanda Czarnowska